FOTO/ KAKO IZGLEDA U PRIRODNOM IZDANJU

Isplivala fotografija Aleksandre Prijović u kupaćem kostimu! Svi gledali u zgodnu pjevačicu dok izlazi iz mora...

Showbizz03.03.24, 11:53h

Isplivala fotografija Aleksandre Prijović u kupaćem kostimu! Svi gledali u zgodnu pjevačicu dok izlazi iz mora...
Fotografija je objavljena na Aleksandrinoj fan stranici i odmah je prikupila brojne komentare obožavatelja koji hvale njenu vitku figuru i ženstvenost

 

 


Srpska pjevačica i sada već prava regionalna zvijezda Aleksandra Prijović svoju privatnost ne krije previše, ali ipak nemamo često priliku vidjeti je u kupaćem kostimu i u posve prirodnom izdanju. 


Na društvenoj mreži Facebook osvanula je fotografija pjevačice nastala na plaži, dok izlazi iz mora u crnom dvodijelnom kupaćem kostimu. Fotografija je objavljena na Aleksandrinoj fan stranici i odmah je prikupila brojne komentare obožavatelja koji hvale njenu vitku figuru i ženstvenost. 

 

aleksandra-prijovic-kupaci-kostim

 

Podsjetimo, Aleksandra je u regiji dosad napunila 30 koncerata, a publika iznova ostaje oduševljena njenim pjesmama i zabavom koju im priređuje na svojim nastupima. Njoj je uspjelo ono što nikome do sada nije - napunila je pet Arena u Zagrebu, iza nje je i pet spektakularnih koncerata u Osijeku. 


Za njene koncerte se sada već tradicionalno traži ulaznica više. Neki smatraju da je za sve "kriv" sjajan marketing, a drugi tvrde da je riječ o darovitoj pjevačici koja je svoju karijeru uspješno stvarala od nule.  

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook