VIDEO/ PREDVIĐAJU JOJ VELIKU KARIJERU

Ipak nije Breskvica, nego Teya Dora: Kako vam se dopada pjesma koja će Srbiju predstavljati na Eurosongu?

Showbizz03.03.24, 10:18h

Ipak nije Breskvica, nego Teya Dora: Kako vam se dopada pjesma koja će Srbiju predstavljati na Eurosongu?
Teya Dora, koja je najmlađi dobitnik stipendije na Balkanu za prestižni „Berklee College of Music“, napisala je nekoliko hitova za druge izvođače prije nego što se odlučila za solo karijeru. Njeno izvođenje pjesme „Džanum“ pokazalo se kao veliki hit, a sada, nakon pobjede na Pjesmi za Evroviziju, Teya Dori se smiješi velika karijera - pišu mediji u Srbiji

 

 

Sinoć je u Beogradu održano finale Pjesme za Evroviziju u kojem je Srbija izabrala svog predstavnika na Eurosongu u Malmeu.


Publici se predstavilo 16 finalista, među kojima su Hristina i pesma „Bedem“, Lena Kovačević „Zovi me Lena“, M.Ira „Percepcija“, Bojana i David „No No No“, Breskvica „Gnezdo orlovo“, Marko Mandić „Dno“, Keni nije mrtav „Dijamanti“, Zorja „Lik u ogledalu“, Iva Lorens „Dom“, Konstrakta „Novo, bolje“, Dušan Kurtić „Zbog tebe živim“, Zejna „Najbolja“, Teya Dora „Ramonda“, Milan Bujaković „Moje-tvoje“, Nemanja Radošević „Jutra bez tebe“ i Džordži „Luna park“.


Nakon što su, sa glasovima žirija, sabrani i SMS glasovi, pobjedu na PZE odnijela je Teya Dora, drugo mjesto zauzela je Breskvica, a treće Zorja.


Iako se očekivala pobjeda Breskvice, Srbija na Eurosong šalje drugu predstavnicu... Kako vam se dopada pobjednička pjesma?

  

 
 
Teya Dora, koja je najmlađi dobitnik stipendije na Balkanu za prestižni „Berklee College of Music“, napisala je nekoliko hitova za druge izvođače prije nego što se odlučila za solo karijeru. Njeno izvođenje pjesme „Džanum“ pokazalo se kao veliki hit, a sada, nakon pobjede na Pjesmi za Evroviziju, Teya Dori se smiješi velika karijera - pišu mediji u Srbiji.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook