HOROR U LIVNU

Bh. policajci zaustavili Audi njemačkih registarskih oznaka, pa 'nastradali': Jednog udarali po glavi, drugog davili...

Hronika26.02.24, 18:47h

Bh. policajci zaustavili Audi njemačkih registarskih oznaka, pa 'nastradali': Jednog udarali po glavi, drugog davili...
U jednom trenutku 25-godišnji D. M. udario je jednog od policijskih službenika u glava, a 40-godišnji D. M. s obje ruke uhvatio je za vrat drugog policijskog službenika

 

 

 


Prilikom obavljanja službenih radnji u Ulici župana Želimira u Livnu fizički je napadnuta policijska patrola PP Livno.

 
Kako navode iz MUP-a Hercegbosanske županije, u ranim jutarnjim satima policija je zaustavila motorno vozilo marke „Audi 8“, njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 27-godišnje osoba s prebivalištem u Kupresu, a u vozilu su se nalazili 25-godišnji D. M. iz Triera, Republika Njemačka, i 40-godišnji D. M. rođen u Kupresu, a nastanjen u Trieru, Republika Njemačka.


Prilikom obavljanja službene radnje alkotestiranja vozača, gdje je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, putnici su izašli iz automobila te su počeli vrijeđati, omalovažavati i upućivati prijetnje policijskim službenicima.


U jednom trenutku 25-godišnji D. M. udario je jednog od policijskih službenika u glavu, a 40-godišnji D. M. s obje ruke uhvatio je za vrat drugog policijskog službenika, pri čemu su policijski službenici zadobili tjelesne ozljede koje su im konstatirane i sanirane u Domu zdravlja i Županijskoj bolnici u Livnu.


Nakon što su policijski službenici uspjeli navedene osobe staviti pod kontrolu, isti su sprovedeni u PP Livno, gdje je nad njima zavedena kriminalistička obrada zbog postajanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo „napad na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti“ .


(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook