VIDEO/ manekenka mu osvojila i srce i dušu

Bivši fudbaler Real Madrida prešao na islam zbog lijepe Ajle: Objavljen i dio ceremonije ispred džamije...

Showbizz23.02.24, 19:34h

Bivši fudbaler Real Madrida prešao na islam zbog lijepe Ajle: Objavljen i dio ceremonije ispred džamije...
Nakon što je ova priča dospjela u medije, Ajla je nestala sa društvenih mreža, dok fotografije Jote i njegove ljepše polovine mogu da se nađu na njegovom Instagramu

 

 


Poznati španski fudbaler, Jota Peleteiro, koji se penzionisao 2021. godine poslije više od 10 godina uspješne karijere, dospio je neobično u žižu javnosti ovih dana, a razlog je to što je zbog svoje djevojke Ajle Etemović prešao u islam, piše Telegraf.rs.


Kako javljaju španski mediji, bivši fudbaler Selte, Real Madrida (igrao za rezervni tim), Eibara, Brentforda, Aston Vile i Alavesa, odlučio je da promijeni vjeru zbog manekenke iz Novog Pazara, sa kojom je započeo vezu.


Jota je bio redovan u tabloidima od perioda 2015. do 2022. godine, dok je bio u braku sa manekenkom Jessica Bueno. Poslije raskida sa španskom manekenkom završio je i fudbalsku karijeru, a potom je ušao u vezu prvo sa Miriam Ruiz, da bi potom ušao u vezu sa Ajlom Etemović, a prema najnovijim informacijama zbog nje je odlučio i da promijeni vjeru.


Nakon što je ova priča dospjela u medije, Ajla je nestala sa društvenih mreža, dok fotografije Jote i njegove ljepše polovine mogu da se nađu na njegovom Instagramu.


Manekenka, koja je porijeklom iz Novog Pazara, živi inače u Nizozemskoj, a provodila je duge periode u Baskiji, gdje živi Jota Peleteiro. Portal Al Qabas je objavio i kako je izgledao djelić ceremonije ispred džamije, a na jednoj fotografiji je sa njim bila i Ajla.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook