Jedan od najboljih svih vremena

Đoković otkrio kada će završiti karijeru, odgovor je mnoge iznenadio

Sport23.02.24, 09:31h

Đoković otkrio kada će završiti karijeru, odgovor je mnoge iznenadio
To pitanje koje je bilo zabranjeno i postavljati Novaku prethodnih godina (tačnije bilo je zabranjeno da se o tome priča u njegovoj blizini) sada postaje sve češće

 

 

Novak Đoković je dao intervju za jedan od najpoznatijih sportskih časopisa svijeta "Sport Ilustrated" i tom prilikom otkrio do kada planira da igra tenis.

 

Teniser iz Srbije otvorio je mnogo zanimljivih tema o odrastanju, ishrani, načinu života, ali i kada planira da ide u penziju.

 

To pitanje koje je bilo zabranjeno i postavljati Novaku prethodnih godina (tačnije bilo je zabranjeno da se o tome priča u njegovoj blizini) sada postaje sve češće.

 

Đoković ne želi da licitira sa datumima, već uvijek ističe šta će ga uvjeriti da je vrijeme za kraj. U onom trenutku kada više ne bude mogao da parira ostalim igračima i kada ne bude glavni ili jedan od glavnih favorita za pehar.

 

- Možda će trenutak postati bliži kada prestanem da osvajam grand slamove i kada ne budem u stanju da budem među glavnim kandidatima za velike titule. Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću vjerovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim. Ali, za sada je sve u redu - poručio je Đoković.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook