VIDEO/ Čudan pretres

Skandalozno: Ženama prvo detaljno opipaju grudi pa onda mogu na stadion

Sport24.01.24, 10:43h

Skandalozno: Ženama prvo detaljno opipaju grudi pa onda mogu na stadion
Snimka je u samom početku uzrokovala jako puno reakcija, koje su se tek u manjoj mjeri smanjile nakon zaključka kako gledateljicu ipak pregledava žena, a ne muškarac, kao što se prvobitno mislilo

 

 

Vrlo zabrinjavajuću snimku s Afričkog Kupa Nacija objavio je jedan prisutni afrički novinar.

 

Afrika je trenutno luda za nogometom, budući da se u Obali Slonovaće održava Afrički Kup nacija. Takmičenje koje je dosad rezultiralo dobrim nogometom, nažalost nekim ozbiljnim povredama, ali i velikim iznenađenjima.

 

Ipak, pored toga svega, u svjetsku javnost puštena je i snimka koja pokazuje tamnu stranu organizacije prvenstva u Obali Slonovače. Naime, na ulazu na stadione gdje se utakmice odigravaju, redarske službe žene pregledavaju na nimalo prihvatljiv način, odnosno tako da im opipaju cijele grudi.

 

Na snimci koju je objavio novinar Osasu Obayiuwana, inače bivši član FIFA-e i osoba zadužena za afrički nogomet na Al Jazeeri, vidimo policajku kako na osebujan način pregledava žene pri ulasku na stadion. Snimku je podijelila i španska Marca.

 

Snimka je u samom početku uzrokovala jako puno reakcija, koje su se tek u manjoj mjeri smanjile nakon zaključka kako gledateljicu ipak pregledava žena, a ne muškarac, kao što se prvobitno mislilo.

 

No, svakako postoje i drugačiji načini za odraditi pregled, uostalom, vidjeli smo ih više puta i na našim stadionima, kad gledateljice ulaze na tribinu.

 

Afrika je i dalje najosebujniji kontinent svijeta, no ta osebujnost često se projicira kroz negativne primjere, kao što je ovo s natjecanja koje se prati pred očima cijelog svijeta.

 

Video možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook