A ima dovoljno za sve

'Ne slažu se zbog mog bogatstva': Djeca Ćire Blaževića bore se oko nasljedstva, sestra tužila brata

Sport18.01.24, 13:35h

'Ne slažu se zbog mog bogatstva': Djeca Ćire Blaževića bore se oko nasljedstva, sestra tužila brata
Iza "trenera svih trenera" ostalo je troje djece: Barbara rođena 1962., Katherine rođena 1966. i Miroslav rođen 1971. godine

 


- Ne slažu se zbog mog bogatstva, a ima ga dovoljno za sve - rekao je jednom Miroslav Ćiro Blažević u jednom intervjuu o odnosu svoje djece. I čini se da je time dobro predvidio što će se događati nakon njegove smrti. Naime Ćirina mlađa kći Katherine tuži brata i majku zbog nasljedstva.

 

Omiljeni trener svih trenera pokojni Miroslav Blažević u braku s Riječankom Zdenkom Cuculić dobio je troje djece: kćeri Barbaru, Katarinu i sina Miroslava


Najstarija Ćirina kći Barbara živi na Floridi s mlađim sinom i jedina nije bila na pokopu svog oca prošle godine 15. veljače u Zagrebu, piše Imperijal.net.


Na komemoraciji za Ćiru u Lisinskom te pokopu na Mirogoju bili su kći Katarina čije puno ime glasi Katherine Blažević Mihalić s mužem Ivicom Mihalićem i djecom. 


Iza Ćirinog odra sjedila je neutješna udovica Zdenka, sin Miroslav junior, njegova supruga Tanja i njihovo dvoje djece, ali i neutješna tajnica Ljubica Matanović. Svi koji su bili na Ćirinom posljednjem ispraćaju na Mirogoju mogli su vidjeti kako je cijela obitelj potresena činjenicom da ispraćaju omiljenog supruga, oca, djeda...


No, iako je na Mirogoju izgledalo kao da su nasljednici bivšeg hrvatskog nogometnog izbornika jedinstveni i činili su se kao skladna obitelj ipak službeni sudski dokumenti svjedoče burnim događajima koji su prethodili zadnjim danima slavnog trenera i osvajača bronce na SP u Francuskoj '98. Da je tomu tako svjedoči i sudski spor koji je pokrenula Ćirina mlađa kći Katarina na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u Zagrebu 2. lipnja prošle godine. 


No, prethodno je službeno predala i Ugovor o uzdržavanju roditelja i to manje od mjesec dana prije očeve smrti. Zabilježba postojanja spora upisana je na vrijednim nekretninama koje je poslije smrti oca upisao Miroslav Blažević junior ali i na vili za odmor u Kraljevici te drugim vrijednim nekretninama. 


Zanimljivo je kako je Ćiro Blažević bio susjed pokojnoj Žuži Jelinek na Jelačić placu, a poznato je kako su nakon njezine smrti i njeni nasljednici, kći Diana Jelinek Marazza te sin Ivica Jelinek ušli u teški sudski spor i raskol zbog vrijednih nekretnina u Zagrebu i Opatiji. 

Znači li to možda da je zgrada na Jelačić placu na neki način ukleta ili je to samo potvrda kako oni koji s ovog svijeta odu ostavivši iza sebe bogatstvo riskiraju da se oko tog istog nasljedstva kao plijena sukobe potomci.

 

Slijede detalji, koje možete čitati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad/af)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook