SLAVE DVA BOŽIĆA

Holivudski zavodnik ljubi lijepu Srpkinju: Zbog nje se odrekao majke i sestre, prešao na pravoslavlje

Showbizz07.01.24, 12:21h

Holivudski zavodnik ljubi lijepu Srpkinju: Zbog nje se odrekao majke i sestre, prešao na pravoslavlje
Christian i Sandra upoznali su se krajem 90-ih godina i zaljubili se na prvi pogled, a vjenčali su se 2000. godine u Las Vegasu. On je zbog ljubavi čak zaratio s obitelji, točnije s majkom i sestrom

 

 


Jeste li znali da brojne holivudske zvijezde slave pravoslavni Božić? Neki od njih na to su se odlučili zbog roditelja ili porijekla, a drugi zbog ljubavi. Holivudski zavodnik Christian Bale na pravoslavnu je vjeru prešao zbog supruge Sandre Blažić, s kojom je u braku 24 godine.


49-godišnji glumac detalje obiteljskog života čuva podalje od očiju javnosti, no poznato je da se zbog ljubavi prema Sandri čak odrekao majke i sestre, koje su se protivile njihovoj vezi. U jednom od svojih intervjua otkrio je da zbog supruge slavi dva Božića, piše Index.hr.


- Slavimo dva Božića, u prosincu i u siječnju jer ga pravoslavni kršćani obilježavaju po drugom kalendaru - otkrio je. 


Christian rijetko govori o Sandri, no priznao je koliko ga je oduševila čim ju je upoznao i promijenila neka njegova stajališta.

 

christian-bale-sandra-blazic


Zbog Sandre ne priča s majkom i sestrom


- U mojoj obitelji svi su bili razvedeni pa nisam imao baš zdrave ideje o braku. Onda sam upoznao Sibi i odjednom mi se to učinilo kao fantastična ideja - priznao je. 


Sandrina se obitelj krajem 60-ih godina preselila u Ameriku iz tadašnje Jugoslavije, gdje se kasnije rodila ona. Dobila je ima Srboslava, a kasnije ga je promijenila u Sandra. 


Christian i Sandra upoznali su se krajem 90-ih godina i zaljubili se na prvi pogled, a vjenčali su se 2000. godine u Las Vegasu. On je zbog ljubavi čak zaratio s obitelji, točnije s majkom i sestrom.


Njima se njegova Sandra nije svidjela i ružno su govorile o njoj, što on nikako nije odobravao pa je prestao razgovarati s njima. Par zajedno ima kćer Emmeline (19) i sina Josepha (10), koji su na njegovo inzistiranje naučili govoriti i srpski jezik.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook