VIDEO/ LEGENDARNA TENISERKA

Serena Williams skinula periku i iznenadila mnoge: Pokazala kako zapravo izgleda njena prava kosa

Showbizz05.01.24, 09:52h

Serena Williams skinula periku i iznenadila mnoge: Pokazala kako zapravo izgleda njena prava kosa
Jedna od najboljih teniserki svijeta nakon završetka karijere posvetila se porodici, a aktivna je i na društvenim mrežama

 

 

 

Serena Williams, bivša američka teniserka i legenda bijelog sporta, na terenu je, između ostalog, bila poznata i po bujnoj kosi, koja je bila jedan od njenih zaštitnih znakova.
 

Sada je na Tik Toku objavila video, koji je vjerovatno mnoge iznenadio... U njemu je pokazala kako izgleda njena prirodna kosa, ona što se krije ispod perike.

 

@serena My 2023 included having a baby. After having a baby it kind of feels like you got hit by a bus. Not only your body, but your mind too. (well, at least for me) Here’s to 2024! …… And getting my mind and body back! #babytok #newbaby #fyp #newyear #momtok #momsoftiktok #daughters #fashioniconawards #adiraohanian #moms #goodbye2023 #hello2024 ♬ Otra Vez - ProdMarvin


Jedna od najboljih teniserki svijeta nakon završetka karijere posvetila se porodici, a aktivna je i na društvenim mrežama.


U braku je sa Aleksisom Ohanianom, jednim od suosnivača Reddita, sa kojim ima dvije kćerke – šestogodišnju Olimpiju i Aidru, koja će na ljeto napuniti godinu dana.


Serena se od tenisa zvanično oprostila na US Openu 2021. godine, međutim nikada nije isključila mogućnost da se vrati i odigra neki meč.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook