8.371 aktivan član

FK Željezničar počeo prodaju članskih karata za 2024. godinu: Učlani se ili obnovi članarinu

Sport01.01.24, 18:09h

FK Željezničar počeo prodaju članskih karata za 2024. godinu: Učlani se ili obnovi članarinu
Prilikom kupovine na Stadionu Grbavica bit će odmah izrađena članska kartica (novi dizajn za 2024.) sa imenom i prezimenom, a članovi koji svoju članarinu obnove online, ili se učlane, (a odaberu opciju fizičke izrade kartice) karticu će na adresu dobiti u najkasnijem roku do 10 dana

 

 


FK Željezničar je počeo prodaju članskih kartica za 2024. godinu, a učlaniti se ili obnoviti članarinu možete online ili na Stadionu Grbavica.


FK Željezničar je u 2023. godini imao 8.371 aktivnih članova što pokazuje veliku privrženost Klubu. Cilj ove godine je jasan, a to je prestići prošlogodišnji broj članova i pokazati da protekle dvije godine nisu bile izuzetak, te da FK Željezničar u svim segmentima ima kontinuitet u podršci navijača.


Prilikom kupovine na Stadionu Grbavica bit će odmah izrađena članska kartica (novi dizajn za 2024.) sa imenom i prezimenom, a članovi koji svoju članarinu obnove online, ili se učlane, (a odaberu opciju fizičke izrade kartice) karticu će na adresu dobiti u najkasnijem roku do 10 dana.


Cijena članske kartice iznosi 20 KM. Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete svakim radnim danom na Grbavici u Shopu od 9:30 do 17:00 sati, te subotom od 9:30 do 14:30 sati u Shopu FK Željezničar.


O članstvu putem interneta i benefitima za članove kliknite ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook