Nekadašnja seks-bomba

Svi je znaju kao loto djevojku, a ovo je pravo zanimanje Suzane Mančić

Showbizz31.12.23, 12:35h

Svi je znaju kao loto djevojku, a ovo je pravo zanimanje Suzane Mančić
Legendarna voditeljica od 2018. u braku je s grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom. Sudbonosno da izrekli su u njegovoj domovini, a Mančić često boravi u Grčkoj te uvijek ističe kako joj je to jedna od najdražih zemalja na svijetu

 

 

Nekadašnja seks-bomba Jugoslavije Suzana Mančić proslavila se kao loto-djevojka, a njenom šarmu malo ko može odoljeti.  Za vrijeme Jugoslavije stekla je vrlo veliku popularnost, a tome joj je najviše pridonijela emisija “Loto” koju je vodila, piše Azra.

 

Karijeru je započela sa samo 18 godina i tada je snimila svoju prvu pjesmu “Ogledalce, ogledalce”. Suzana se okušala i u glumačkim vodama pa smo je tako mogli vidjeti u “Žikinoj dinastiji”, “Selo gori, a baba se češlja”, “Ćao inspektore” i mnoge druge regionalne serije.

 

No, malo ko zna da je Suzana koja nosi nadimak “Loto djevojke” zapravo visoko obrazovana žena, a završila je pet godina na Pravnom fakultetu.

 

Legendarna voditeljica od 2018. u braku je s grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom. Sudbonosno da izrekli su u njegovoj domovini, a Mančić često boravi u Grčkoj te uvijek ističe kako joj je to jedna od najdražih zemalja na svijetu.

 

Par je dugo najavljivao da bi se mogli vjenčati, no to su učinili tek nakon 18 godina ljubavi.

 

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook