pomoć u shoppingu

Ako se i dalje dvoumite oko prazničnih poklona, ovo su najseksi mirisi svih vremena za žene i muškarce!

Lifestyle25.12.23, 17:22h

Ako se i dalje dvoumite oko prazničnih poklona, ovo su najseksi mirisi svih vremena za žene i muškarce!
Iako ono što smatramo najprivlačnijim mirisnim notama može biti subjektivno, nacionalna direktorica ljepote Nordstroma Autumne West kaže da većina kupaca gravitira prema zemljanim, drvenastim mirisima za vrhunski seksepil

 

 

Gotovo svi ponekad vole mirisati zavodljivo, privlačno, jednom riječju - seksi. Najseksi parfemi imaju niz mješavina mirisa, a njihova jedinstvena kombinacija nota je opojna. Note mogu biti mošusne, gurmanske ili cvjetne, a za koje stručnjaci kažu da su dizajnirane s namjerom da nas čine privlačnima. 


"Mirisi koji pripadaju obitelji mirisa Narcotics, zbog svog aspekta koji izaziva ovisnost, najseksepilniji su", kaže osnivač Kilian Parisa, Kilian Hennessy, za Harper's Bazaar, a prenosi Index.hr. "Jer u konačnici, kada je u pitanju zavođenje, želite nositi miris koji je opojan za vašeg partnera."


Iako ono što smatramo najprivlačnijim mirisnim notama može biti subjektivno, nacionalna direktorica ljepote Nordstroma Autumne West kaže da većina kupaca gravitira prema zemljanim, drvenastim mirisima za vrhunski seksepil.


"Smatram da, kada većina ljudi opisuje miris za koji misle da je 'seksi', to je gotovo uvijek onaj s natruhama vanilije pomiješane s nečim drvenastim, začinskim ili ponekad ružom", objašnjava ona.


Slojevanje mirisa


Stručnjaci također predlažu slojevanje mirisa kako bi se produljio vijek trajanja onog koji nosite dok stvarate potpuno novo mirisno iskustvo. Prema osnivačici Bond No. 9 Laurice Rahmé, "note ambera, pačulija i vanilije dobru su za slojevanje i traju satima".


Ona također dodaje da su cvjetni mirisi među najprodavanijim mirisima njezine marke, posebno oko 14. veljače. "Za Valentinovo prodajemo mnogo mirisa s ružama, poput Nolite i Gold Coasta", objašnjava Rahmé.


No koju god kombinaciju odabrali, u konačnici se slojevanje temelji na onome u čemu se osjećate najbolje. "Slojevanje mirisa svodi se na osobne preferencije. Kod mirisa nema pravila, ali mora funkcionirati za pojedinca i pružiti mu osjećaj zadovoljstva", kaže Hennessy.


"Slojevanje proizvoda iz iste linije učinkovit je način da miris bude postojan", West se slaže, napominjući da je ova vrsta prilagodbe mirisa također jednostavan način da se prepoznatljivi miris podigne nekoliko stupnjeva više za posebne prilike.


West savjetuje da počnete mirisnim losionom ili kremom, a završite pratećim parfemom ili toaletnom vodom.


Najseksi mirisi
 

Harper's Bazaar izdvojio je nekoliko mirisa koje profesionalci, ali i njihovi urednici, smatraju najseksi mirisima svih vremena. Možete ih vidjeti na OVOM LINKU


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook