VIDEO/ STVAR JE JEDNOSTAVNA

Nije ni botoks, nisu ni fileri: Brad Pitt konačno priznao šta 'radi s licem' pa izgleda drastično mlađe

Lifestyle10.12.23, 18:48h

Nije ni botoks, nisu ni fileri: Brad Pitt konačno priznao šta 'radi s licem' pa izgleda drastično mlađe
Brad Pitt nije bez razloga bio udarna tema na društvenim mrežama jer je bilo očigledno da se iza blistave kože i bora koje su “magično nestale” ne krije majka priroda, nego estetska medicina

 

 

Pojavljivanje Brad Pitta na tribinama u finalu Wimbledona ove godine privuklo je ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža i medija.

 

Razlog za to je njegovo lice, tačnije, nevjerovatno mladoliko za čovjeka koji će 18. decembra proslaviti 60. rođendan.

 

Brad Pitt nije bez razloga bio udarna tema na društvenim mrežama jer je bilo očigledno da se iza blistave kože i bora koje su “magično nestale” ne krije majka priroda, nego estetska medicina.

 

Iako su neki doktori, tačnije specijalisti plastične, estetske i rekostruktivne hirurgije, bili uvjereni da je Bradov izgled posljedica estetske medicine i neinvazivnih procedura, kao što su laseri, hemijski pilinzi i microneedling, slavni glumac je stavio tačku na takve glasine.

 

Naime, nikakva upotreba botoksa i dermalnih filera nisu osvježili njegov izgled, već je, kako je istakao neodoljivi Brad, tajna njegove blistave kože u dubokoj hidrataciji.


U novom intervjuu rekao je da svaki dan radi tri stvari, ujutro i na večer.

 

- Stvar je jednostavna. Jutarnje čišćenje lica, stavim serum i dnevnu kremu, i završio sam. Navečer opet čišćenje lica, jer sam veoma posvećen čišćenju lica, opet serum i onda noćna krema, i to je to - rekao je Bred.

 

 

(Azra/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook