BORBA ZA ODLAZAK NA EURO

Samo na FACE TV: Prijenos rukometnih utakmica reprezentacije BiH, prvi mečevi 4. i 5. novembra

Sport03.11.23, 18:57h

Samo na FACE TV: Prijenos rukometnih utakmica reprezentacije BiH, prvi mečevi 4. i 5. novembra
S obzirom na to da direktan prijenos nije omogućen na ostalim TV-stanicama, u duhu dobre novinarske prakse i kolegijalnosti, obavještavamo vas da ćete sve aktuelnosti, odnosno rezultate i cijele rukometne mečeve moći pratiti na FACE TV

 

 

FACE TV otkupila je prava za utakmice rukometnih „Zmajeva“, a koje će naši momci igrati u Češkoj. 


Shodno važnosti ovih utakmica za bh. rukomet i predstojeći Euro, FACE TV je putem svog TV-kanala omogućila svojim gledaocima direktan prijenos mečeva iz Češke 4. i 5. novembra. 


U subotu, 4. novembra, s početkom u 16.15 sati, na programu FACE TV naši će gledaoci moći gledati specijalnu emisiju, dok direktan prijenos utakmice počinje u 17.00 sati. 


Dan poslije, u nedjelju, 5. novembra, specijalna emisija posvećena Rukometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine počinje u 12.30 sati, a direktan prijenos utakmice u 13.00. Nakon odigranog meča, ponovo će uslijediti specijalna emisija na FACE TV. 


S obzirom na to da direktan prijenos nije omogućen na ostalim TV-stanicama, u duhu dobre novinarske prakse i kolegijalnosti, obavještavamo vas da ćete sve aktuelnosti, odnosno rezultate i cijele rukometne mečeve moći pratiti na FACE TV - navodi se u saopćenju.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook