TRADICIONALNA PODRŠKA

Bosnalijek i ove godine ponosni sponzor sarajevske 'Gimnazijade': Očuvanje zdravog načina života

Sport26.10.23, 13:07h

Bosnalijek i ove godine ponosni sponzor sarajevske 'Gimnazijade': Očuvanje zdravog načina života
Ovogodišnja „Gimnazijada“ održava se u KSC Skenderija, a gledaoci mogu očekivati veliki broj takmičenja u košarci, odbojci i stonom tenisu. Očekuje se učešće više od 400 učenika iz 11 sarajevskih gimnazija

 

 


Bosnalijek, najveći domaći proizvođač lijekova i jedan od regionalnih lidera u farmaceutskoj industriji, i ove je godine podržao organizaciju „Gimnazijade“, tradicionalnog sportskog takmičenja učenika svih sarajevskih gimnazija.


Zahvaljujući „Gimnazijadi“, Sarajevo će u narednim danima svjedočiti uzbudljivom prikazu talenta, timskog rada i sportskog duha. 

 

bosnalijek-gimnazijada-2


- Vjerujemo da sport igra ključnu ulogu u promociji fizičkog i mentalnog blagostanja. Ponosni smo što podržavamo ovo takmičenje, koje ne samo da podstiče sportsku izvrsnost već na jedan lijep način promoviše važnost zdravog načina života. Mi u Bosnalijeku smo opredijeljeni da damo maksimalan doprinos očuvanju zdravog razvoja naših mladih - poručili su iz Bosnalijeka.

 

bosnalijek-gimnazijada-1


Ovogodišnja „Gimnazijada“ održava se u KSC Skenderija, a gledaoci mogu očekivati veliki broj takmičenja u košarci, odbojci i stonom tenisu. Očekuje se učešće više od 400 učenika iz 11 sarajevskih gimnazija. 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!