VIDEO/ UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

Nakon smrtonosnog obračuna automafije na Sokocu, detalji iz policije: Više osoba privedeno i saslušano...

Hronika08.06.23, 16:36h

Nakon smrtonosnog obračuna automafije na Sokocu, detalji iz policije: Više osoba privedeno i saslušano...
Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo je nakon pucnjave saopšteno da je do upotrebe vatrenog oružja između više osoba došlo u Ulici Cara Lazara oko 18 časova i da su dvije osobe uhapšene

 

 

Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu će, nakon prikupljanja svih dokaza o pucnjavi u Sokocu, donijeti odluku o podnošenju prijedloga za određivanje mjere pritvora osumnjičenom, rekao je sekretar ovog tužilaštva Neven Kramer.


Kramer je rekao da je jedna osoba, koja se sumnjiči da je učestvovala u pucnjavi, na bolničkom liječenju pod nadzorom policije, prenosi SrpskaInfo.


– Ne znamo da li će mjera pritvora biti određena danas ili sutra, pratite našu web stranicu gdje ćemo sve objavljivati – naveo je Kramer.


On je dodao da je sinoć više osoba privedeno u policijsku stanicu i saslušano u vezi sa pucnjavom u Sokocu u kojoj je jedna osoba poginula, a jedna povrijeđena.


– Biće preduzimane i ostale mjere i radnje na otkrivanju počinioca ovog krivičnog djela – naveo je Kramer.


On je rekao da je dežurni tužilac, odmah po saznanju za jučerašnju pucnjavu u Sokocu, izašao na lice mjesta i rukovodio svim mjerama i radnjama s ciljem otkrivanja i procesuiranja počinioca krivičnog djela.


Јedna osoba ubijena, a jedna ranjena u pucnjavi koja se juče u poslijepodnevnim časovima dogodila u Sokocu.


Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo je nakon pucnjave saopšteno da je do upotrebe vatrenog oružja između više osoba došlo u Ulici Cara Lazara oko 18 časova i da su dvije osobe uhapšene.


Podsjećamo, na Sokocu je jučer u kasnim popodnevnim satima došlo do pucnjave u kojoj je ubijen član automafije Miroslav Milinković zvani Bata. U njega je, kako je do sada objavljeno u medijima, pucao Stefan Delić, član narko grupe Ognjena Orašanina. U pucnjavi je ranjen i Delić.

 

U javnost je "procurio" i snimak sa jedne od nadzornih kamera, na kojem se vidi šta se dešavalo u toku pucnjave u kojoj je ubijen Milinković.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još