UBJEDLJIVA POBJEDA

Bijeljina neosvojiva tvrđava za SNSD, Ljubiša Petrović ostaje gradonačelnik: 'Narod je rekao svoje!'

Front19.03.23, 22:56h

Bijeljina neosvojiva tvrđava za SNSD, Ljubiša Petrović ostaje gradonačelnik: 'Narod je rekao svoje!'
Velika narodna pobjeda koja se dogodila večeras je velika zahvaljujući i građanima koji ne pripadaju političkim opcijama - istakao je Petrović

 

 

Bijeljina ostaje neosvojiva tvrđava za SNSD. Na referendumu o opozivu gradonačelnika SDS-ovac Ljubiša Petrović osvojio je gotovo 16.000 glasova prednosti.


- Mislim da ne može ništa da se desi da se to promjeni. 68,11% protiv opoziva 31% za opoziv - rekao je v.d. predsjednika SDS Milan Miličević.


- Čuli smo, ali nije provjereno da na jednom biračkom mjestu Ljubiša Petrović nije pobijedio - rekao je on ističući da će Petrović jednako tretirati i to biračko mjesto kao i sva druga, prenosi N1.


- Znam da je ponedjeljak prvi radni dan u sedmici i mi ćemo raditi vrlo ozbiljne stvari. U ime SDS zahvaljujem se svim stanovnicima Bijeljine što su vrlo ozbiljno shvatili ovaj referendum i dali svoj glas protiv opoziva - rekao je Miličević ističući da druga “crvena” strana konstantno pokušava da skrene pažnju sa važnih pitanja.


Pozvao je Vladu Republike Srpske da Narodnoj skupštini predloži odluku o raspuštanju gradske Skupštine koja sada nema legitimitet.


- Ako imaju imalo obraza, oni će već večeras podnijeti ostavke - rekao je Miličević.


Velikom narodnom pobjedom večerašnji rezultat nazvao je Ljubiša Petrović.


- Hvala svim ljudima koji su u prethodnom periodu na atmosferi referenduma učinili sve da ispravnost i odluke koje smo večeras potvrdili zaista dobiju jedan sjaj - rekao je on.


Zahvalio je PDP-u, Jeleni Trivić “koja je usto tako u prethodnom periodu ukazivala podršku”, ali i Nebojši Vukanoviću, lideru Liste za pravdu i red.


- Velika narodna pobjeda koja se dogodila večeras je velika zahvaljujući i građanima koji ne pripadaju političkim opcijama - istakao je Petrović, prenosi N1.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još