Sve za ljepotu

Emina Jahović prije i poslije: Potrošila 15.000 € da bi bila kao Barbika, a samo nos je operisala 5 puta

Showbizz02.02.23, 13:30h

Emina Jahović prije i poslije: Potrošila 15.000 € da bi bila kao Barbika, a samo nos je  operisala 5 puta
Danas važi za jednu od najljepših pjevačica na estradi, ali stare slike otkrivaju koliko se promijenila kroz godine

 


Emina Jahović već godinama osvaja publiku svojim muzičkim hitovima, duetima sa kolegama, ali i atraktivnim izgledom. Kako prenosi Kurir.rs, lijepa brineta iz Novog Pazara godinama živi na relaciji Istanbul-Beograd, a djelić tog svog životnog stila povremeno otkrije i na društvenim mrežama.

 

Zbog izgleda je mnogi porede sa barbikom, a lijepa brineta ne krije da je za njen izgled i te kako zaslužna pravilna nega, ali i redovni treninzi koje nikad ne preskače. Zahvaljujući tome, Emina i dalje može da se pohvali vitkom linijom, a danas je, u 41. godini u boljoj formi nego dok je bila mlađa.

 

Doduše, Emina nikad nije krila koliko je izgled bitan za njen posao, ali o detaljima svojih intervencija uvek je ćutala. Međutim, otkako se pojavila na ovogodišnjem MAC Awardsu, njen podmlađeni, "osvježeni" izgled tema je društvenih mreža na kojima se uveliko nagađa o tome šta je sve mijenjala na svom licu.

 

Dokaza nema, ali i ako je nešto radila, nema sumnje da je izabrala profesionalce koji su učinili da promjena bude prirodna. Tako je Emina nedavno i posvijetlila kosu, a iako je imala jaču šminku, nije se moglo pobjeći od utiska da pjevačica djeluje mlađe nego ranije.

 

emina-jahovic-kolaz

 

Kako prenose mediji, Emina je deset dana prije dodjele nagrada posjetila svog doktora u Istanbulu gde je uradila jagodice, zategla kapke, ubrizgala u lice botoks i osvježila ga najnovijom metodom sa hijaluronskom kiselinom.

 

Kako tvrde, ona je na različite intervencije i tretmane potrošila čak 15.000 eura, a da bi dobila svoj savršeni barbie nos, navodno ga je operisala čak pet puta.

 

"Svaka žena želi da izgleda liepo, ja sam pored mame imala primjer da treba da njegujem tijelo, lice, ali i dušu. Posao mi je takav da na sceni moram da izgledam lijepo, mada privatno volim da šetam bez šminke i budem opuštena", rekla je Emina za Stars.

 

Na njenom profilu ćete zaista pronaći fotografije na kojima je bez šminke, ali ćete rijetko vidjeti da pjevačica dijeli neke starije slike, primjera radi, sa početka karijere. Upravo tu se može vidjeti koliko se promijenila za sve ove godine.

 

Ako izuzmemo nos, kao i drugačiji način šminkanja, činjenica je da Emina djeluje mlađe sada nego prije 20 godina, što je samo dokaz da je intervencije radila pametno, da budu što prirodnije i da istaknu njenu prirodnu ljepotu.

 

emina-jahovic-nekad-sad-2

 

"Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najljepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne moram da kažem, nažalost, majka priroda na meni nije štidela", napisala je svojevremeno Emina na Twitteru kada su je pitali za intervencije.

 

Ipak, pogledajte njene fotografije nekada i sada pa procjenite i sami, da li je Emina zaista toliko izmijenila svoj lik, ili je više u pitanju dobra njega i drugačiji stil šminkanja.

 

(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još