VIDEO/ Ekipe na terenu

Herceg Novi: Val povukao dječaka u more, u toku potraga

Hronika18.01.23, 12:56h

Herceg Novi: Val povukao dječaka u more, u toku potraga
Zapovjednik Službe za zaštitu i spašavanje Herceg Novi Zlatko Ćirović kazao je da za dječakom tragaju tri ekipe policije i jedna Službe zaštite i spašavanja

 

 

U tijeku je potraga za trinaestogodišnjim dječakom u Herceg Novom, kojeg je sinoć oko 23 sata val povukao u more, priopćio je direktor Direktorata za zaštitu i spašavanje MUP-a Crne Gore Miodrag Bešović.

 

Po njegovim riječima, u potragu su uključeni Služba pomorske sigurnosti, Služba zaštite i spašavanja, pripadnici ronilačkog centra i Uprave policije.

 

"Do sada nismo imali rezultate te potrage. Nažalost, to je jedina informacija koju smo sinoć kasno dobili", rekao je Bešović.

 

Zapovjednik Službe za zaštitu i spašavanje Herceg Novi Zlatko Ćirović kazao je za RTV Crne Gore da za dječakom tragaju tri ekipe policije i jedna Službe zaštite i spašavanja.

 

"Sinoć oko 22 sata smo dobili poziv policije da je val povukao dječaka u more. Pošto su valovi bili ogromni, mogli smo samo reflektorima osvijetliti more. Od sinoć smo tu. Do sada nitko nije mogao ući u vodu, a sada se more smirilo pa se nadamo boljoj potrazi", kazao je Ćirović.

 

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!