DEPO PULS/ Katar 2022

Anketa je u toku: Evo ko je favorit za novog svjetskog prvaka u nogometu!

Sport09.12.22, 09:36h

 Anketa je u toku: Evo ko je favorit za novog svjetskog prvaka u nogometu!
Danas i sutra su utakmice četvrtfinala svjetskog prvenstva u Kataru. Dok se čeka istinski praznik fudbala u kojem će na megdan izaći najbolje ekipe svijeta, pogledajte dosadašnje rezultate naše ankete u kojoj čitaoci prognoziraju ko će biti novi prvak

 

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru ulazi u završnicu, a danas će biti poznat prvi polufinalni par. 


 Program počinje u 16 sati prvim četvrtfinalnim susretom u kojem se sastaje najtrofejnija selekcija na svijetu, reprezentacija Brazila, i aktuelni viceprvak svijeta Hrvatska.


U drugom susretu igraju dvostruki prvak svijeta Argentina, predvođena jednim od najboljih igrača današnjice Lionelom Messijem, i selekcija Nizozemske koja dosad nije osvajala svjetsku titulu, ali je dva puta igrala u finalu. Ovaj meč počinje u 20 sati.


 Preostala dva susreta četvrtfinala na rasporedu su u subotu, a sastat će se Maroko - Portugal i Engleska - Francuska.


DEPO Puls od samog početka prvenstva pravi anketu među čitaocima i pratiocima našeg portala, u kojoj oni progniziraju ko će biti novi prvak svijeta u globalno najpopularnijem sportu.

 

katar-2022


Po toj anekti trenutno najveće favorit je Brazil (37,8 %), dok je na drugome mjestu naš susjed Hrvatska (20,2 %). Treća je Francuska (14,9 %), pa slijede Argentina, Portugal…


Da li će tako i dalje da ostane znat će se nakon serije utakmica u četvrtfinalima, koje se igraju danas i sutra.


Ukluljučite se i Vi!

 

 

(DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!