ŠTA SE DEŠAVA(LO) U KAMPU

'Seks skandal' u reprezentaciji Srbije: Igrači se navodno potukli... Ko je s čijom ženom bio?! Oni ismijali sve glasine...

Sport30.11.22, 17:23h

'Seks skandal' u reprezentaciji Srbije: Igrači se navodno potukli... Ko je s čijom ženom bio?! Oni ismijali sve glasine...
Sada su se i dvojica igrača, koji su navodno upleteni u cijeli skandal, Nemanja Gudelj i Luka Jović, zajedno fotografisali i objavili to na društvenim mrežama te na taj način ismijali glasine

 

 


Veliko nezadovoljstvo vlada u srpskoj nogometnoj reprezentaciji. Kruži priča kako je u reprezentaciji Srbije opšti haos zbog seks skandala, a riječ je o navodnim intimnim odnosima nekih igrača s djevojkama ili suprugama drugih igrača, objavili su razni regionalni mediji.


- Opšti je haos, svi bruje samo o tome - govore izvori bliski reprezentaciji.


Igrači su se navodno suprotstavili odnosno potukli na jučerašnjem treningu. Službene potvrde nema, a nije se oglasio ni Nogometni savez Srbije.


Međutim, srbijanski reprezentativci ismijali su glasine o tuči... Selektor Dragan Stojković Piksi dozvolio je posjetu porodica reprezentativaca kako bi otjerao sve tračeve od svog kampa uoči važne utakmice na Mundijalu.


A sada su se i dvojica igrača, koji su navodno upleteni u cijeli skandal, Nemanja Gudelj i Luka Jović, zajedno fotografisali i objavili to na društvenim mrežama te na taj način ismijali glasine.


- Spreman za sljedeću rundu - objavio je Luka, a Nemanja podijelio na svom storiju.

 

luka-jovic-i-gudelj


Inače, Srbija poslije dvije utakmice ima samo jedan bod, ali mogućom pobjedom protiv Švicarske izborila bi plasman u osminu finala. I to pod uvjetom da Brazil pobijedi i Kamerun u zadnjem kolu.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!