KJP ZOI'84 PRIPREMIO

Nove ponude i novi cjenovnik za skijašku sezonu: Ski karta za Igman jeftinija od prošlogodišnje, a za Bjelašnicu...

Hronika29.10.22, 10:24h

Nove ponude i novi cjenovnik za skijašku sezonu: Ski karta za Igman jeftinija od prošlogodišnje, a za Bjelašnicu...
U protekloj sezoni uvedena je “teen” karta za djecu do 18 godina, a ove sezone uvode se i pogodnosti za korisnike preko 65 godina

 

 

 


KJP “ZOI’84” OCS danas je javnosti predstavio cjenovnik za skijašku sezonu 2022/2023.


OJ “Olimpijski centar Bjelašnica i Igman” za sve posjetioce različitih starosnih dobi, pripremio je cjenovne pogodnosti, ali i brojna poboljšanja za što bolje skijaško i turističko iskustvo.


Tradicionalno, djeca od 0 do 6 godina će i dalje skijati besplatno, uz obavezno prisustvo odgovorne osobe sa važećom sezonskom ili drugom ski kratom.


U protekloj sezoni uvedena je “teen” karta za djecu do 18 godina, a ove sezone uvode se i pogodnosti za korisnike preko 65 godina.  


OC “Bjelašnica i Igman” je i ove godine za avanturiste, najvjernije skijaše i bordere pripremio akcijsku prodaju sezonskih ski karata, koja će trajati od 30.10 – 30.11.2022. godine.

bjelasnica-cjenovnik-2022-2023-1

bjelasnica-cjenovnik-2022-2023-2

 
Sezonske karte je moguće kupiti na prodajnim mjestima:


• Ski kasa Babin Do – od petka do nedjelje od 08:00 do 15:00h
• Shopping Centar “Alta” u Sarajevu - svakim radnim danom i subotom od 09:00 – 21:00h i nedjeljom od 11:00 – 18:00h


Kupovina ski karata ove godine je moguća i putem webshopa (www.ocbjelasnica.com). Kupite kartu iz udobnosti vašeg doma i karta će biti dostavljena na vašu kućnu adresu.


Za prvih 500 kupaca omogućena je besplatna dostava na adresu, koju je u saradnji sa KJP “ZOI 84” OCS omogućila NLB banka. Ovo je ujedno i nova usluga OC Bjelašnice, gdje ću kupci tokom čitave sezone biti u mogućnosti kupiti skijaške karte putem webshopa i iste preuzeti na automatskom uređaju za izdavanje karata na ski centru.


Ski karta za Bjelašnicu će važiti i za Igman, dok će karta za Igman biti ograničena za skijanje samo na ovoj planini. Cijene skijanja na Igmanu su ispod prošlogodišnjih cijena, čime će Igman biti jedna od najpristupačnijih skijaških destinacija u regionu.


Bilo da ste potpuni početnik ili strastveni ljubitelj skijanja ili bordanja, OC Bjelašnica i Igman je ove zimske sezone pripremio sadržaj za vas.
Učinite ovu zimsku sezonu nezaboravnom i po najpovoljnijim cijenama u regionu započnite svoju skijašku avanturu - poručuju iz KJP "ZOI'84".

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!