foto/ Bruka u Veneciji

Georgina Rodriguez razjarila javnost na filmskom festivalu! Bivša prodavačica želi potopiti ikonu Hollywooda?!

Showbizz03.09.22, 20:17h

Georgina Rodriguez razjarila javnost na filmskom festivalu! Bivša prodavačica želi potopiti ikonu Hollywooda?!
Georgina je na svom Instagram story-u podijelila niz fotografija same sebe u crnoj satenskoj haljini, a zatim je dodala i fotografiju Audrey Hepburn iz filma 'Doručak kod Tiffanyja' te tako svima dala do znanja da je njezin look željela evocirati u Veneciji

 

 

Georgina Rodriguez svojom je modnom kombinacijom na filmskom festivalu u Veneciji podigla puno prašine.Plijenila je pažnju svojom seksi crnom haljinom koju je prošetala crvenim tepihom filmskog festivala u Veneciji, a iako su isprva komentari na njezin look bili pozitivni, vječita zaručnica Cristiana Ronalda sve je razjarila usporedivši se s Audrey Hepburn.

 

Naime, Georgina je na svom Instagram story-u podijelila niz fotografija same sebe u crnoj satenskoj haljini, a zatim je dodala i fotografiju Audrey Hepburn iz filma 'Doručak kod Tiffanyja' te tako svima dala do znanja da je njezin look željela evocirati u Veneciji. No, nekima ova usporedba nikako nije sjela.

 

audrey

 

Georginu su tako optužili da si previše umišlja te da se treba spustiti na zemlju. Naime, mnogi smatraju kako je Audrey apsolutna ikona stila i legenda Hollywooda, dok je Georgina bivša prodavačica koja se samo 'spetljala' s najbogatijim nogometašem svijeta, a ni njezin modni stil nije znan kao oličenje elegancije i profinjenosti.

 

Dok je Audrey Hepburn oskarovka čiji se stil smatra bezvremenskim, Georgina se, prema mišljenju mnogih, prvenstveno može pohvaliti isključivo bogatstvom i brendiranim 'krpicama' kojima ističe svoje bujne obline.

 

Inače, haljina koju je Georgina željela usporediti s onom Audrey Hepburn je dizajnirala modna kuća Genny, a uz nju je iskombinirala upečatljivi nakit s potpisom Pasqualea Brunija. Kosu je stilizirala u visoku punđu s kratkim šiškama na stranu, a na nogama je imala crne natikače na petu.

 

georgina1


I dok danas uživa u glamuroznom životu, nekoć je Georgina bila samo prodavačica u dućanu. Na posao je dolazila autobusom, a sve se promijenila kada je upoznala Ronalda. Danas je majka njegove djece i jedna od najpoznatijih starleta, no sama se u profesionalom smislu nije ostvarila.

 

(Story/DEPO PORTAL/am)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!