ako putujete izvan bih, oprez

Na ovom graničnom prijelazu se čeka i do dva sata

Hronika14.08.22, 14:46h

Na ovom graničnom prijelazu se čeka i do dva sata
Pojačan je promet vozila na ulazu u našu zemlju na graničnim prelazima Kamensko i Doljani, u oba smjera na graničnim prelazima: Izačić, Bijača, Deluša, Zupci, Velika Kladuša, Bosanski Brod, Bosanska Gradiška i Gradina

 

 


Na graničnom prijelazu Jasenovac - Gradina Donja se prema pisanju portala GP Maljevac, prema Bosni i Hercegovini se čekalo cca 2 sata. Prema Hrvatskoj je skoro pa isto tako.

 

Kada je riječ o ostalim graničnim prijelazima, iz BIHAMK-a je priopćeno da je na putu Rudo-granični prelaz Uvac zbog oštećenja mosta, zabranjen promet za teretna vozila i autobuse, dok je za putnička vozila brzina kretanja na mostu ograničena na 20 km/h.

 

Pojačan je promet vozila na ulazu u našu zemlju na graničnim prelazima Kamensko i Doljani, u oba smjera na graničnim prelazima: Izačić, Bijača, Deluša, Zupci, Velika Kladuša, Bosanski Brod, Bosanska Gradiška i Gradina.

 

(DEPO PORTAL/Foto: ilustracija/ mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!