FOTO/ Ima muža milionera

Mlada mama: 'Navršila sam 23 godine, imam 11-oro djece i ne mislim stati'

ŽENA iN11.08.22, 11:40h

Mlada mama: 'Navršila sam 23 godine, imam 11-oro djece i ne mislim stati'
Mlada majka puna je riječi hvale za svog 56-godišnjeg supruga milionera te tvrdi da je on ‘supertata‘

 

 

Zamislite da ne jedna, već 11 beba istovremeno traži vašu pažnju i brigu. Upravo to se događa u životu 23-godišnje Christine Ozturk, a ona tvrdi da nikada nije bila sretnija. Zapravo, toliko je zaljubljena u svoju djecu da planira još veće proširenje porodice.

 

Kada joj je bilo 17 godina, dobila je prvo dijete, kćerkicu Victoriu. Tada je bila samohrana majka, no njen se život promijenio kada je na odmoru upoznala sadašnjeg supruga. Kako je izjavila za Bright Side, on se u nju zaljubio već na prvi pogled i pitao ju je želi li se udati za njega i roditi mu puno djece.

 

A ona je očito pristala. Većina Christinine djece rođena je u isto vrijeme te su jednako stara. Budući da nije bilo moguće da ih toliko sama rodi odjednom, Christine i njen suprug potražili su pomoć surogat-majke i uskoro se njihova porodica proširila. Par ne planira stati, žele imati još djece, no nisu isplanirali tačan broj.

 

Mlada majka puna je riječi hvale za svog 56-godišnjeg supruga milionera te tvrdi da je on ‘supertata‘. U odgoju djece pomažu joj dadilje i osobne asistentice, a ona i suprug podijelili su svoja zaduženja. On se brine za posao, a ona za djecu. Često odlaze u šetnje, igraju društvene igre i gledaju filmove, zajedno sa svojom dječicom. Vikendi su rezervirani za kvalitetno porodično druženje, a uvijek se trude i da zajedno objeduju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!