Intervenisala i policija

'Bio je krvav, dobro su ga udesili': Građani pretukli muškarca koji je slikao djecu na plaži

Hronika10.08.22, 16:13h

'Bio je krvav, dobro su ga udesili': Građani pretukli muškarca koji je slikao djecu na plaži
Beograđani koji su uhvatili potencijalnog predatora prema njegovim riječima nisu privedeni

 

 

 

Grupa momaka iz Beograda isprebijala je jednog državljanina Srbije na plaži u Crnoj Gori jer su ga vidjeli da krišom snima djecu u naselju Rose, na poluostrvu Luštica u blizini Herceg Novog, piše Kurir.rs.

 

Jedan od svjedoka velikog incidenta, zbog koga je morala da interveniše i policija, navodi da je navodnog pedofila na djelu uhvatila grupa momaka iz Beograda.

 

– Sve se dogodilo u ponedjeljak poslije podne. Sjedio sam sa grupom prijatelja u jednom poznatom restoranu na Rosama. Tada sam čuo galamu sa obližnje plaže. Pogledao sam i vidio grupu momaka kako jure nekog čovjeka. Izašao sam iz restorana da bih vidio o čemu se radi i vidio čovjeka kako leži na tlu. Bio je krvav jer su ga momci baš dobro udesili – rekao je očevidac.

 

Navodi da je saznao detalje incidenta kad je stigla policija.

 

– Policiju su pozvali iz restorana iako se sam incident dogodio na plaži, a ne u njemu. Кad su došli policajci, uzeli su izjave od momaka, a tada sam shvatio šta se zbilo. Taj čovjek je šetao po plaži i slikao je djecu telefonom. U tom momentu na plaži je bilo dosta porodica, puno male djece. Ti momci su ga uhvatili, a iskreno da vam kažem, izgledao je kao neki manijak – objašnjava svjedok.

 

Beograđani koji su uhvatili potencijalnog predatora prema njegovim riječima nisu privedeni.

 

– Policija je poslije uzimanja izjava i legitimisanja odvela tog manijaka – objasnio je očevidac čitavog incidenta.

 

Ovo nije prvi slučaj da su uhvaćeni pedofili koji po plažama prave fotografije djece koja se kupaju. Nedavno se sa sličnim problemom susreo jedan naš državljanin, ali u Grčkoj u mjestu Nea Кalikratija.

 

– Sve je bilo potaman dok se na plaži nije pojavio čudan muškarac koji je snimao djevojčice i djecu. Tada je počeo ogroman haos. Obavijestio sam spasioca da pozove policiju, ali ih nije bilo dva sata. Кrenuo sam za njim nakon čega sam ga uhvatio i 20 minuta sam ga držao za ruku. Bacio je u kantu kameru za podvodno snimanje na kojoj su bili i snimci moje porodice i kćerkica od četiri i devet godina kako se igraju u pijesku. Кada je policija stigla već je pobjegao – ispričao je čovjek iz Srbije.

 

Slično se dogodilo i u hrvatskom Rovinju gdje je uočen čovjek star 71 godinu kako krišom snima djecu. Strani državljanin je uhvaćen, a kasnije je tvrđeno da je isto činio i godinu dana ranije u jednom kampu na području ovog grada.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!