Da li je bilo neprimjerene komunikacije?

Stiglo pojašnjenje sa KCUS-a: Šta se dešavalo sa pacijenticom Tijanom Pejičić prilikom pregleda hirurga

Hronika08.08.22, 12:38h

Stiglo pojašnjenje sa KCUS-a: Šta se dešavalo sa pacijenticom Tijanom Pejičić prilikom pregleda hirurga
Odgovorno tvrdimo da neprimjerene komuikacije prilikom pregleda od strane plastičnog hirurga nije bilo - navodi se u dokumentu koji su Depo Portalu poslali iz KCUS-a

 

 

Iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu obratili su se Depo Portalu zbog teksta pod naslovom "Sarajlija opisao iskustvo na KCUS-u: Čudili nam se i smijali, a doktor kaže 'boli te ku*ac, napiši jednu rečenicu".

 

Tim povodom su dostavili izjašnjenje šefice Klinike urgentne medicine mr.sci.med.dr Altaire Jažić i šefice Klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju KCUS-a, prof.dr Sanele Salihagić, u kojima su demantovali navode iz teksta.

 

- Odgovorno tvrdimo da neprimjerene komunikacije prilikom pregleda od strane plastičnog hirurga nije bilo - navodi se u dokumentu koji su Depo Portalu poslali iz KCUS-a, te se, između ostalog, tvrdi da se "pokušava narušiti ugled KCUS-a i kompetentnost ljekara specijalista".

 

kcus-demanti-pejicic

 

Podsjećamo, Sarajlija Boban Pejičić juče je na svom Facebook profilu podijelio iskustvo njegove kćerke Tijane koja je zbog ugriza psa zatražila pomoć na KCUS-u, a zatim je juče tokom dana obrisao taj post.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još