Glumačka diva otvoreno

Mirjana Karanović nikad iskrenije o najdubljoj intimi, djeci i muškarcima: Nema toga koji bi me pratio

ŽENA iN24.07.22, 15:15h

Mirjana Karanović nikad iskrenije o najdubljoj intimi, djeci i muškarcima: Nema toga koji bi me pratio
Kako sam ja tako vrlo zauzeta, i sve ostalo, nema ovdje na Balkanu muškarca koji bi to pratio, koji bi to tolerisao, i onda nisam dobila djecu, nisu se desila djeca, zaključila je ona za "Una" TV

 

 

Glumica Mirjana Karanović iskreno i otvoreno je progovorila o svojoj najvećoj intimi, te razlozima zašto se nikada nije udavala, niti imala djecu.

 

- Meni se brak nije desio, samo neke velike ljubavi, iz njih nisu nastala djeca. Nikad nisam ispitivala zašto je tako - rekla je ona.

 

- Prosto nisam osjećala da je to prioritet, da je to nešto najvažnije u životu. I evo sad kako se više govori o pravu na izbor... To nije bunt. Dijete bi trebalo da ima porodicu, oca i majku - dodala je glumica.

 

- Kako sam ja tako vrlo zauzeta, i sve ostalo, nema ovdje na Balkanu muškarca koji bi to pratio, koji bi to tolerisao, i onda nisam dobila djecu, nisu se desila djeca - zaključila je ona za "Una" TV.

 

Mirjana Karanović je nedavno pričala i o strahu koji ima.

 

- Za mene, kao i za mnoge ljude, postoji strah od odlaska. Mislim da ga nosimo od djetinjstva, strah da će nas ostaviti roditelji, a kasnije i neki drugi ljudi do kojih nam je stalo. Različiti strahovi utiču na naše ponašanje i potrebno je mnogo samosvijesti i rada kako bismo spriječili da strahovi kontrolišu naše živote. Nekada su mi bili potrebni mjeseci da prebrodim raskid ili nešto loše što mi se desilo, a danas prepreke savladam za jedan dan - iskrena je bila tada Mirjana Karanović za "Story".

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još