MILANOVIĆ PONOVO O IZBORNOM PROCESU U BIH

Šta sam trebao napraviti u Madridu? Bacit’ bombu k’o Boško Buha?! Uvijek ćete naći nekog Hrvata kojeg će se kupiti...

Front05.07.22, 14:32h

Šta sam trebao napraviti u Madridu? Bacit’ bombu k’o Boško Buha?! Uvijek ćete naći nekog Hrvata kojeg će se kupiti...
Bolest u BiH se zove hipertenzija koju morate tretirati stalno inače će vas ubiti, to je visoki pritisak. Uvijek ćete naći nekog Hrvata kojeg će se kupiti da za njega drugi glasaju. Alijina stranka ima Hrvate za Dom naroda. Kako se to zove? Let iznad kukavičjeg gnijezda - komentirao je Milanović

 

 

 

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravi danas u Vukovaru gdje se, između ostalog, odgovarajući na pitanja novinara ponovo dotakao Bosne i Hercegovine i izbornog procesa.


   
- U BiH počinje izborni proces. Šta sam trebao napraviti u Madridu? Bacit’ bombu k’o Boško Buha. Ja sam napravio sve, a Plenković se ne bi usudio sjesti na avion i otići tamo s takvim govorom. Ja sam tamo bio... Bolest u BiH se zove hipertenzija koju morate tretirati stalno inače će vas ubiti, to je visoki pritisak. Uvijek ćete naći nekog Hrvata kojeg će se kupiti da za njega drugi glasaju. Alijina stranka ima Hrvate za Dom naroda. Kako se to zove? Let iznad kukavičjeg gnijezda - kazao je Milanović.


Potom je dodao:


- Neka mi neko objasni – šta rade Hrvati, kandidati SDA na listama? Oni će se boriti za hrvatske interese? Šta radi Hrvatski sabor, što rade samozadovoljni ljudi? Šta radi HDZ? Možda namještaju bolje ocjene svojoj djeci, ponavljačima. Izborni zakon nije promijenjen - rekao je Milanović.

 


(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još