Pale teške riječi

Miša teško uvrijedio Nikolinu: Neka nosi u Hrvatsku sve što je donijela, ne mogu da se bavim tom budalom!

Showbizz24.06.22, 15:28h

Miša teško uvrijedio Nikolinu: Neka nosi u Hrvatsku sve što je donijela, ne mogu da se bavim tom budalom!
Ne mogu se baviti tom budalom. Postoje knjige, papiri i uplatnice koje dokazuju što ta žena posjeduje, a vjerujte da ne posjeduje ništa, oštro je uzvratio Miša Grof, Vidojev otac

 

 

 

Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof oglasio se nakon optužbi njegove snahe, Nikoline Ristović ex Pišek da joj duguje imovinu nakon smrti Mišinog sina, a Nikolininog muža Vidoja Ristovića.

 

Miša Grof priznao je za Republiku da ne zna što je Nikolina pričala i što mu poručuje preko medija.

 

- Ne mogu se baviti tom budalom. Nismo se čuli otkada sam vama dao intervju, ako tvrdi da je u pravu za neke stvari, zašto mene nije zvala da riješimo problem. Prepucavanje preko medija mene ne zanima. Opet se spominje dijeljenje imovine, sud, njezino pravo i što joj sve pripada. Mogu joj poručiti da slobodno može vratiti u Hrvatsku sve što je donijela. Postoje knjige, papiri i uplatnice koje dokazuju što ta žena posjeduje, a vjerujte da ne posjeduje ništa. Za sve postoje dokumenti i sve je kod mene. Zašto bih ja izmišljao stvari. Ništa u Beograd nije donijela, sve je moje i od moga sina. Ako se poziva na zakon, a kuća se vodi na mene, neka vam odvjetnici objasne što njoj pripada. Ne znam što ona misli i čemu se nada. Ja stojim iza svega što sam rekao - ispričao je Miša Grof.

 

U nedavnom intervjuu za Republiku, Miša Grof rekao je da je njegova snaha došla u Beograd tražiti novac. 

 

- Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je završiti kuću, nije ona došla da da spomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi - izjavio je Miša Grof za Republiku.

 

Bivša voditeljica je njegove izjave prozvala 'sramotnima' te poslala priopćenje srpskim medijima.

 

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio - rekla je ranije.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!