Prekinula šutnju

Oglasila se i razočarana Nikolina: 'Moj svekar nam grubo uskraćuje Vidojevu imovinu!'

Showbizz23.06.22, 12:41h

Oglasila se i razočarana Nikolina: 'Moj svekar nam grubo uskraćuje Vidojevu imovinu!'
Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio, rekla je Pišek za srpske medije

 

 

 

Sve se više zahuktava drama oko nasljedstva Vidoja Ristovića. Naime, nakon što je jučer Miša Grof optužio Nikolinu Pišek kako joj je stalo samo do Vidojeva novca te kako će dobiti samo ono što joj zakonski pripada, oglasila se i Nikolina komentirajući kako je Vidojev otac svu imovinu njezina pokojnog muža sebi neosnovano prisvojio.

 

"Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio", rekla je Pišek za srpske medije.

 

Dodala je i kako je žalosno što njen svekar ni u ovim tužnim danima ne poštuje dostojanstvo ni svog pokojnog sina, ni njegove obitelji.

 

"Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage uz smijeh govoriti o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja kćer je došla u Beograd s povrijeđenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko liječnika, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže obitelji o kojoj se Vidoje tokom života s ljubavlju starao", tvrdi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

 

Nikolina je nakon medijskih izjava i na svom Instagram profilu objasnila kako se trenutno osjeća. 

 

“Dogodi se život, nitko te ne pita. Zastane dah i vrijeme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te netko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili obitelj zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili sretni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu riječ, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao djeca svakom novom zajedničkom iskustvu. Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja, ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće, napisala je u objavi koja u ovom trenu broji oko 7.000 lajkova.

 

Podsjetimo, Miša Grof je u ispovijesti ispričao da je Vidoje Nikolini nonstop slao novac u Hrvatsku da njime raspolaže, te da je uzdržavao njenu cijelu obitelj, a spomenuo je i kako Vidojeva udovica sada pokušava prodati umjetnine koje posjeduje samo kako bi se dodatno obogatila.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!