FOTO/ 'Zlatni meni'

Gošća se prenerazila kad je ugledala cjenovnik u restoranu s najljepšim pogledom u Splitu: 'Prošla me glad kad sam vidjela koliko je omlet!'

Biznis Klub22.06.22, 01:00h

Gošća se prenerazila kad je ugledala cjenovnik u restoranu s najljepšim pogledom u Splitu: 'Prošla me glad kad sam vidjela koliko je omlet!'
Čitateljica Slobodne Dalmacije se slaže kako je riječ o jednom od mjesta s najljepšim pogledom na grad, ali ističe - što je previše, previše je

 


Splićani su osjetiljivi na cijene u ugostiteljskim objektima tokom turističke sezone. Kako i ne bi bili, kad su razlike ljeti i u ostatku godine poprilično različite. 

 

Svako ljeto ista priča, šokiraju se čitatelji Slobodne Dalmacije cijenama i fotografiraju račune. Tako su novinari Slobodne Dalmacije prije nekoliko dana pisali o visokim cijenama kafe na Bačvicama i Žnjanu. Na Žnjanu je jedan čitatelj šalicu omiljenog crnog napitka platio 22 kune, a drugi na Bačvicama čak 25 kuna. 

 

Ovog puta stigla im je čitateljska opaska vezano za hranu.

 

- Na Vidilici sam popila kafu, a kako sam malo ogladnila odlučila sam provjeriti što se u meniju nudi. Kad sam vidjela da omlet košta 80 kuna, vrlo brzo me prošla glad - govori za Slobodnu Dalmaciju čitateljica koja je novinare obavijestila o cijeni doručka. 

 

Slaže se kako je riječ o jednom od mjesta s najljepšim pogledom na grad, ali ističe - što je previše, previše je. 

 

Novinari su se uputili na lice mjesta provjeriti o čemu je riječ.

 

Omlet sa šunkom i sirom te cherry paradajzom uistinu košta 80 kuna, ali u cijenu je uključena kafa, sok i kruh što bitno mijenja situaciju.

 

Na ploči ispred Restorana Vidilica naznačeno je da su u sve cijene doručka uključeni kafa, sok i kruh što onda cijenu čini razumnom, piše Slobodna Dalmacija. Ipak nije tako strašno kao što se na prvi pogled učinilo.

 

split-jadran-meni-cijene

 

(slobodnadalmacija.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 33

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još