Pjevačica opet na udaru

Podignuta optužnica protiv Severine zbog 'dva kaznena djela nametljivog ponašanja'?

Showbizz20.05.22, 16:45h

Podignuta optužnica protiv Severine zbog 'dva kaznena djela nametljivog ponašanja'?
Navodno se radi o situaciji kad je pjevačica Ljiljani Klinger, ravnateljici osnovne škole koju je pohađao njezin sin, poslala SMS poruke s uvredljivim sadržajem. Zbog "nametljivog ponašanja" Severinu je prijavila i bivša ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladeži Grada Zagreba Gordana Buljan Flander

 

 

Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv pjevačice Severine Vučković za "dva kaznena djela nametljivog ponašanja".

 

Jutarnji list piše da optužnica još nije pravomoćna jer tek treba biti dostavljena strankama na odgovor te da će se, nakon što stigne Severinino očitovanje, sazvati optužno vijeće koje će odlučivati o osnovanosti navoda iz optužnice.

 

Prijavile je ravnateljica škole i bivša ravnateljica Poliklinike?

 

Navodno se radi o situaciji kad je pjevačica Ljiljani Klinger, ravnateljici osnovne škole koju je pohađao njezin sin, poslala SMS poruke s uvredljivim sadržajem. Zbog "nametljivog ponašanja" Severinu je prijavila i bivša ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladeži Grada Zagreba Gordana Buljan Flander.

 

Za komentar novinari Indexaa su upitali i Severinin tim, a pišu da će odgovor objaviti čim ga dobiju.

 

"Bila sam i na Državnom odvjetništvu jer su me prijavile bivša ravnateljica one Poliklinike i aktualna ravnateljica one škole, koja će djecu upisivati bez prijemnog u MIOC. Ovo je samo zadnjih mjeseci", rekla je ranije Severina. 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!