Nakon uspješne operacije

Željko Komšić objavio fotografiju iz bolnice: Hvala svima na podršci

Front18.05.22, 13:27h

Željko Komšić objavio fotografiju iz bolnice: Hvala svima na podršci
Sve je prošlo kako je planirano i osjećam se dobro, a prema procjenama ljekara vrlo brzo vratit ću se redovnim aktivnostima i obavezama, kazao je Komšić

 

 

 

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić objavio je fotografiju iz bolničkog kreveta, nakon što je jutros operiran u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

 

Pojasnio je i zbog čega je podvrgnut operativnom zahvatu.

 

- Podvrgnut sam neophodnoj operaciji kičme u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Operativni zahvat koji je trajao oko tri sata izvršen je zbog suženja kičmenog kanala, što mi je stvaralo jake i konstantne bolove. Sve je prošlo kako je planirano i osjećam se dobro, a prema procjenama ljekara vrlo brzo vratit ću se redovnim aktivnostima i obavezama. Zahvaljujem se doktorima, medicinskom osoblju i rukovodstvu KCUS-u na njihovom izuzetnom profesionalizmu i brizi. Hvala vam na dobrim željama i podršci - napisao je Komšić.

 

Komšić je operiran na Klinici za neurohirurgiju, a operaciju je obavio doc. dr. Ibrahim Omerhodžić.

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 95

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još