SAHRANA 14. MAJA

Nakon velike komemoracije u Grazu, tijelo Ivice Osima danas stiže u BiH

Hronika07.05.22, 12:22h

Nakon velike komemoracije u Grazu, tijelo Ivice Osima danas stiže u BiH
U iščekivanju sahrane, koja će biti obavljena u subotu, 14. maja, N/FS BiH i FK Željezničar otvorili su knjige žalosti u koje se mogu upisati svi koji to budu željeli, a komemoracija velikom Švabi bit će održana u Narodnom pozorištu u Sarajevu

 

 

 


Nakon velike komemoracije jednom od najvećih stručnjaka i imena u svijetu sporta u Bosni i Hercegovini, a koja je održana u austrijskom Grazu, tijelo Ivice Osima bit će danas transportovano u Bosnu i Hercegovinu, saznaje N1.

 


Prema informacijama do kojih je došao N1, papirologija za transport je završena, te će tijelo Ivice Osima već danas biti u našoj zemlji.


U iščekivanju sahrane, koja će biti obavljena u subotu, 14. maja, N/FS BiH i FK Željezničar otvorili su knjige žalosti u koje se mogu upisati svi koji to budu željeli, a komemoracija velikom Švabi bit će održana u Narodnom pozorištu u Sarajevu.


Ivica Osim, jedna od najvećih sportskih legendi iz Bosne i Hercegovine preminuo je 1. maja u 81. godini života.


Kako je to bilo u Grazu pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!