VIDEO/ Neprijatne scene

Izgubljen u Bijeloj kući: Joe Biden potpuno izignorisan kad je stigao Obama. Pogledajte kako je to izgledalo

Front06.04.22, 14:04h

Izgubljen u Bijeloj kući: Joe Biden potpuno izignorisan kad je stigao Obama. Pogledajte kako je to izgledalo
Prilikom obraćanja, Biden se predstavio kao "potpredsjednik Baracka Obame" što je izazvalo glasne uzvike i aplauz prisutnih

 

 

 

Bivši američki predsjednik Barack Obama vratio se jučer u Bijelu kuću, prvi put od kako je napustio položaj u januaru 2017. godine poslije svoja dva mandata, da bi istakao prednosti zakona o pristupačnoj zdravstvenoj zaštiti i podržao svog prijatelja i bivšeg partnera u vladi, predsjednika Joea Bidena.

 

Na snimcima koji su objavljeni na Twitteru vidi se kako je Biden djelovao zbunjeno nakon što su ga "fanovi ignorisali" i okupili se oko bivšeg američkog predsjednika Obame.

 

Biden je snimljen kako diže ruke u blagom ogorčenju, pošto ga je osoblje Bijele kuće ignorisalo i otrčalo da pozdravi Obamu.

 

Također u jednom od videa se može vijdeti kako Biden uporno pokušava da dozove Obamu idući za njim, ali Obama ga, blago rečeno, ne doživljava jer je zauzet pozdravljajući se sa prisutnima.

 

Prilikom obraćanja, Biden se predstavio kao "potpredsjednik Baracka Obame" što je izazvalo glasne uzvike i aplauz prisutnih.

 

 

 

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 26

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još