zoran čegar misli da je trebao jače udarati

Pogriješio sam što ga nisam demolirao i dobro namlatio... Ovo je hajka na mene i znam ko mi pakuje... Tražili su rat, dobit će džihad!

Hronika27.01.22, 13:06h

Pogriješio sam što ga nisam demolirao i dobro namlatio... Ovo je hajka na mene i znam ko mi pakuje... Tražili su rat, dobit će džihad!
“On se trzao na mene, to se ne vidi na snimku jer je friziran. On je nas napao, mlatarao rukama i sve. Nisam ja budala, neće mene niko vrijeđati. Neka dokažu da je to parking i da smo mi to trebali platiti”, navodi Čegar

 

 

 

Nakon što je Raport prvi objavio snimak sa sarajevskog parkinga na kojem se vidi kako policajaca FUP-a Zoran Čegar mlati radnika, za taj medij izjavu je dao i glavni akter – Čegar.

 

Kako piše Raport, on ne vidi ništa sporno u ovom što je uradio, osim da je trebao jače udarati.

 

“Mi smo došli na parking, ustvari, to je zamljište koje su uzurpirali kriminalci reketaši i iznajmljuju ga kao parking. Taj koji se predstavlja za randika, nije radnik nego kriminalac. On je kolegu napao riječima ‘Šta radiš ovdje, mrš u pičku materinu, jebem ti mater drotovsku’. Ja sam ga onda pitao što to radi on je i meni rekao ‘jebem ti mater drotovsku'”, priča Čegar.


Pitamo ga da li je ipak malo pretjerao, jer je on službeno lice.
 

“On se trzao na mene, to se ne vidi na snimku jer je friziran. On je nas napao, mlatarao rukama i sve. Nisam ja budala, neće mene niko vrijeđati. Neka dokažu da je to parking i da smo mi to trebali platiti”, navodi Čegar.

 

Ponovo ga pitamo da li osjeća krivicu i smatra li da je prekršio neke zakone.

 

“Ništa ja nisam prekršio. Pogriješio sam što ga nisam demolirao, da sam ga dobro nalemao ne bi bilo ovo. Ovo je sad hajka na mene. Osveta jer nisam dao narko-sekti da uđe u FUP. Znam ja ko ovo meni pakuje, neće moći. Tražili su rat, dobit će džihad”, navodi Čegar.

 

(Raport, DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 157

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još