VIDEO/ Bahatost bez granica

Skandalozan snimak: Policajac Zoran Čegar premlatio radnika na parkingu!

Hronika26.01.22, 20:08h

Skandalozan snimak: Policajac Zoran Čegar premlatio radnika na parkingu!
Snimak je nastao 10. januara. Na njemu se vidi kako je policijsko vozilo parkirano tako da blokira izlaz drugom. Kada se policajci vraćaju, radnik na parkingu ih upozorava da je vozilo nepropisno parkirano

 

 

 

Zoran Čegar, zamjenik načelnika uniformisane policije FUP-a, sudeći prema snimku koji je u posjedu Raporta, pretukao je mladića koji radi na jednom sarajevskom parkingu.


Snimak je nastao 10. januara. Na njemu se vidi kako je policijsko vozilo parkirano tako da blokira izlaz drugom. Kada se policajci vraćaju, radnik na parkingu ih upozorava da je vozilo nepropisno parkirano.


Nakon kraće rasprave s jednim policajcem, prilazi Čegar. On nakon rasprave udara jednom, pa drugi pa i treći put radnika.


Čegar kao i druga dva policajca su u uniformi. Iako to ne znači da su u datom trenutku bili na dužnosti, dovoljno je skandalozno što su u uniformama izazvali ovakav incident.


Novinari Raporta pokušali su kontaktirati Čegara, ali nije dostupan.


Pogledajte snimak:

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 251

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još