Ponovo ga protjeruju

Novaku Đokoviću odbijena viza za Australiju

Sport14.01.22, 08:27h

Novaku Đokoviću odbijena viza za Australiju
Ministar za imigracije Alex Hawke odbio je vizu teniseru Novaku Đokoviću, a u priopćenju je rekao da je odlučio iskoristiti svoju ovlast prema članku 133C(3) Zakona o migracijama da bi poništio vizu na temelju zdravlja i dobrog reda, kao i da je to bilo u javnom interesu

 

 

Australija je ponovno odbila vizu najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću i namjerava ga deportirati.

 

Ministar za imigracije Alex Hawke odbio je vizu teniseru Novaku Đokoviću, a u priopćenju je rekao da je odlučio iskoristiti svoju ovlast prema članku 133C(3) Zakona o migracijama da bi poništio vizu na temelju zdravlja i dobrog reda, kao i da je to bilo u javnom interesu.

 

“Ova odluka uslijedila je nakon naloga Federalnog okružnog i obiteljskog suda od 10. siječnja 2022., poništavajući prethodnu odluku o poništenju iz razloga pravičnosti postupka. Prilikom donošenja ove odluke, pažljivo sam razmotrio informacije koje su mi dali Ministarstvo unutarnjih poslova, australske granične službe i gospodin Đoković. Morrisonova vlada čvrsto je opredijeljena zaštiti australskih granica, posebno u vezi s pandemijom covida-19. Zahvaljujem službenicima Ministarstva unutarnjih poslova i australskih graničnih snaga koji svaki dan rade kako bi služili interesima Australije u sve izazovnijim operativnim okruženjima”, stoji u priopćenju ministra Hawkea.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 139

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još