ništa je neće slomiti

Da li je na pomolu razvod braka? Karleuša brutalno uzvratila i postavila snimak koji govori kako se osjeća...

Showbizz08.01.22, 15:39h

Da li je na pomolu razvod braka? Karleuša brutalno uzvratila i postavila snimak koji govori kako se osjeća...
Ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, prije dvije godine pjevačica je javno progovorila o tome da je suprug psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku. On je i tada sve negirao, objašnjavajući da imaju određene nesuglasice u braku


Nakon jučerašnjih dramatičnih događaja u porodičnom domu na Dedinju, Jelena Karleuša ponovo se oglasila se na društvenim mrežama. Sada je objavila snimak uz audio sa specijalnom porukom na Instagramu.


- Bolje da pripazite na ljude koji se povrate od svega što je trebalo da ih uništi, to su Božiji ljudi i ne treba se igrati sa njima - čuje se na snimku koji je postavila Karleuša, a na kome se vidi dio njenog koncerta za doček Nove godine.

 


Prije toga pjevačica se nije oglašavala, ali je na društvenim mrežama objavila simboličnu fotografiju sa majkom Divnom, koja joj je bila njena velika podrška u mnogim teškim životnim trenucima.  


Podsećamo, u porodičnom domu Jelene Karleuše i Duška Tošića na Božić se dogodila žestoka svađa, a pjevačica je nakon toga prijavila supruga za porodično nasilje.


Tošiću je izrečena zabrana prilaska 48 sati, no njegovi advokati su u javnosti demantovali da je došlo do nasilja i da Tošić nije nasrnuo na Jelenu, te tvrdili da nije kriv. Duško je u policiji potvrdio da se jesu posvađali, ali da nije udario Jelenu, kako ona tvrdi.


Međutim, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, prije dvije godine pjevačica je javno progovorila o tome da je suprug psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku. On je i tada sve negirao, objašnjavajući da imaju određene nesuglasice u braku.

 

Kako će riješiti novonastale nesuglasice i hoće li ih uopšte riješiti, ili je nakon svega, na pomolu razvod braka?  

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još