DRUGA STRANA DRAME NA DEDINJU

Duško Tošić šokiran, evo šta je rekao u policiji: 'Ne mogu da vjerujem šta me je snašlo, nisam Jelenu ni pipnuo!'

Showbizz07.01.22, 18:42h

Duško Tošić šokiran, evo šta je rekao u policiji: 'Ne mogu da vjerujem šta me je snašlo, nisam Jelenu ni pipnuo!'
Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac, u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji

 

 

 

 

Duško Tošić, kako Kurir ekskluzivno saznaje, na saslušanju u policiji je potvrdio da je danas u porodičnom domu na Dedinju došlo do svađe između njega i supruge, pjevačice Jelene Karleuše, ali je izjavio da nisu tačni njeni navodi da je bilo bilo kakvog nasilja.


Kako izvor Kurira dalje otkriva, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac, u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.


- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umjesto da sam danas sa djecom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sjedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo - navodno je rekao Duško Tošić, kome je policija izrekla mjeru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.


Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdi za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.


- Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše - rekao je Perović kratko za Kurir.


Podsjetimo, drama ispred vile na Dedinju počela je jutros kada je policija došla u njihovu kuću po pozivu pjevačice. Navodno, ona je odbila da ode na ljekarski pregled, ali i da dođe u stanicu i da izjavu.


Njen suprug saslušan je u svojstvu građanina, a tek pošto Prvom osnovnom tužilaštvu bude dostavljen izveštaj policije i nadležnih službi, ono će odlučiti o daljem postupanju.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 29

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još