Skandal u komšiluku

Političar sa guze starleta šmrkao kokain: 'Unutra su se odvijale bahanalije dostojne najperverznijih po*no filmova...'

Zabava04.01.22, 09:26h

Političar sa guze starleta šmrkao kokain: 'Unutra su se odvijale bahanalije dostojne najperverznijih po*no filmova...'
Političar je na Kopaonik doputovao dva dana prije dočeka. Djevojke su ga već navodno čekale u apartmanu koji je skriven od pogleda znatiželjnika te dobro osiguran

 

 

 

Srpske obavještajne službe otkrile su jedan poprilično velik skandal. Kako piše Kurir, jedan poznati političar je tri dana orgijao na Kopaoniku s dvije starlete i na njih i kokain potrošio 10.000 eura!

 

Skandal je došao do službi kada su se prostitutke pohvalile prijateljicama. Radi se o dvije dame koje opslužuju isključivo dobrostojeću klijentelu iz visokog društva. Skup im je i "osnovni paket" seksualnih usluga, a ispunjavanje posebnih želja se žestoko naplaćuje.

 

Političar je na Kopaonik doputovao dva dana prije dočeka. Djevojke su ga već navodno čekale u apartmanu koji je skriven od pogleda znatiželjnika te dobro osiguran.

 

"Unutra su se odvijale bahanalije dostojne najperverznijih porno-filmova, uz kokain koji je odavno postao neizostavni dio takvih događanja“, rekli su izvori.

 

Političar je drogu šmrkao sa stražnjice starleta, a sve je to bilo začinjeno bizarnim seksualnim igricama.

 

Navodno se radi o čovjeku koji se u javnosti predstavlja kao izuzetno pristojan.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 35

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još