'ODLAZIM ZNAJUĆI DA OSTAJE U DOBRIM RUKAMA'

Sabrina Buljubašić od danas više nije direktorica FK Sarajevo: Iz Kluba se oglasili nakon prekida saradnje...

Sport24.10.21, 16:25h

Sabrina Buljubašić od danas više nije direktorica FK Sarajevo: Iz Kluba se oglasili nakon prekida saradnje...
Sabrina Buljubašić se posebno zahvalila svim kolegama, stručnom štabu, partnerima, sponzorima navijačima i svima koji su kroz sve ove godine pružali podršku Klubu i njoj dok je bila na njegovom čelu

 

 

 

Upravni Odbor FK Sarajevo i Sabrina Buljubašić danas su sporazumno raskinuli saradnju. U skladu sa ovom Odlukom, Sabrina Buljubašić od danas više nije direktorica Kluba.


- Želimo zahvaliti Sabrini Buljubašić na vođenju Kluba proteklih godina tokom kojih je Klub zabilježio neke od najblistavijih trenutaka u svojoj historiji, kao što je prva dupla kruna u sezoni 2018/2019. Gospođa Buljubašić je bila na raspolaganju Klubu i u dobrim i u izazovnim vremenima i pokazala je iznimnu lojalnost Bordo porodici. Želimo joj uspjeh u daljim profesionalnim i privatnim poduhvatima - istaknuto je u obrazloženju Upravnog odbora FK Sarajevo.


Sabrina Buljubašić se posebno zahvalila svim kolegama, stručnom štabu, partnerima, sponzorima navijačima i svima koji su kroz sve ove godine pružali podršku Klubu i njoj dok je bila na njegovom čelu.


- Od prvog do posljednjeg trenutka u Klubu trudila sam se da interese Kluba uvijek stavim ispred svih. Zahvalna sam na prilici koja mi je davno pružena od strane g. Tana, a potom ukazana i od ostalih nosilaca glasačkih prava, te odlazim znajući da Klub ostaje u dobrim rukama. Veliko iskustvo i znanje nosim sa sobom. Tokom proteklih godina sa Klubom sam doživjela naljepša iskustva, ali i prevazišla teške prepreke i stvorila preduslove za nove poduhvate i vizije. FK Sarajevu na čelu sa novim menadžmentom želim uspjeh u realizaciji zacrtanih vizija i ciljeva - izjavila je Buljubašić.


Čim to bude poznato Klub će saopštiti javnosti ime osobe koja će obnašati funkciju direktora Fudbalskog kluba Sarajevo.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!