Policija imala pune ruke posla

Masovna tučnjava u bolnici: Mlatili su se na hitnom prijemu, gurnuli su medicinsku sestru...

Hronika24.10.21, 12:16h

Masovna tučnjava u bolnici: Mlatili su se na hitnom prijemu, gurnuli su medicinsku sestru...
Porazbijali su inventar, jedan se pokušao sakriti iza medicinske sestre koju su gurnuli i bacili na pod

 

U noći na nedjelju krš i lom na hitnom prijemu KBC Rebro u Zagrebu.


Kako 24sata.hr saznaje iz dva izvora, potuklo se više ljudi. Bilo je to oko 3 ujutro. Potvrdila je to i zagrebačka policija.


- Sinoć je na hitnom prijemu KBC Rebra izbila takva tučnjava... Jedna grupa dovela je prijatelja iz tučnjave, a i ova druga strana je dovezla svog prijatelja iz tuče i tamo su se sastali. Porazbijali su inventar, jedan se pokušao sakriti iza medicinske sestre koju su gurnuli na pod. Pa su cipelarili tog dečka ispred prostorija u kojima ljudi umiru od raka - priča djelatnik Rebra.


- Bilo je strašno, nitko nije mogao ni blizu. Teško su ozlijedili tog dečka kojeg su cipelarili, bili su razjareni. Dečko ima razne prijelome kosti lica, došlo je valjda 20 policajaca, krim policija... Strašno - dodaje djelatnik Rebra koji je htio ostati anoniman.


Kaže da ovo nije prvi put.


- Ovakvi ekscesi su česti na hitnom prijemu Rebro gdje napadaju djelatnike. Iskaljuju se na nama. Nemamo zaštitu, treba li netko od djelatnika poginuti pa da dobijemo policijsku zaštitu? Barem vikendom kad ovakvih slučajeva ima puno više. Nekidan je isto ušao razjareni lik, sve nam je porazbijao. Ali ovo sinoć, to je bilo strašno. Toliko su lamatali tog dečka na podu, da se netko približio, isto bi dobio batine. Političari imaju zaštitu, a mi ne možemo dobiti policijsku zaštitu vikendom - dodao je.


Kontaktirali smo zagrebačku policiju.


- Oko 3 sata na Maksimiru u Ulici Mije Kišpatića, na hitnom prijemu zdravstvene ustanove, iz zasad neutvrđenog razloga su četvorica nepoznatih počinitelja fizički napala dvojicu muškaraca (24, 25) nakon čega su oštetili inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema. Potom su došli do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo. Dvojica muškaraca (24, 25) su teško ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Očevid će se obaviti danas, kriminalističko istraživanje je u tijeku - objavila je policija.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još