FOTO&VIDEO/ Holivudski glumac stigao u Beograd

Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima

Showbizz19.10.21, 19:32h

Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima
Holivudski glumac je potvrdio i svoj naredni dolazak u Srbiju, 15. februara

 

Holivudski glumac Johnny Depp danas je posjetio Beograd te se ovom prilikom sastao i sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

 

Njih dvojica imali su sastanak, a na samom početku srdačno su se pozdravili i rukovali i napravili nekoliko fotografija. Vučić je na svom Instagramu objavio snimak sa glumcem i poručio: “Dobro došli u Srbiju.”

 

Po izlasku iz zgrade Predsjedništva, Depp je podigao tri prsta dok je pozirao fotografima.

 

Podsjetimo, glumac je potvrdio i svoj naredni dolazak u Srbiju, 15. februara.

 

“Počastvovan sam odlukom da budem nagrađen ordenom za zasluge. Biće mi velika čast da dođem u Srbiju 15. februara i prisustvujem svečanoj ceremoniji. Nastaviću da radim na promociji vaše divne zemlje”, istakao je glumac.

 

Na poklon od glumca je dobio figuru ptice u odijelu pirata, što je asocijacija na njegovu ulogu Jacka Sparrowa u filmu “Pirati s Kariba”.

 

Predsjednik Srbije se našalio da je njegov glavni utisak to što, kako je naveo, nikada u posljednjih deset godina nije vidio “takvu marljivost i posvećenost svih dama” u njegovom kabinetu, i napravio aluziju da su se dotjerale “kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog Johnny Deppa”.

 

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još