VIDEO/ INTERVJU KOJI JE PODIGAO PRAŠINU

Rusi napali američku voditeljicu: Utegla se u kratku haljinu, dodirivala kosu, oblizivala usne - kako bi zbunila Putina!

Mediji19.10.21, 10:34h

Rusi napali američku voditeljicu: Utegla se u kratku haljinu, dodirivala kosu, oblizivala usne - kako bi zbunila Putina!
Emitirana snimka kojom je to želio potkrijepiti uglavnom se fokusirala na njezine noge, dok je drugi voditelj zaključio kako je voditeljica itekako vješto koristila i “govor tijela”

 

 


Ruski državni TV kanal kritizirao je Amerikanku Hadley Gamble s TV kanala CNBC, tvrdeći da je “namjerno igrala na kartu seksepila kako bi odvratila pažnju Vladimira Putina”.


Voditeljica je moderirala je sjednicu energetskog foruma u Moskvi na kojoj je učestvovao i Putin.


Na to je u svojoj TV emisiji na kanalu Rossiya 1 ukazao Vladimir Solovjev, Putinov “dežurni glasnogovornik” i “propagandist”, tvrdeći kako je Hadley ciljano pokušala zbuniti ruskog vođu. Emitirana snimka kojom je to želio potkrijepiti uglavnom se fokusirala na njezine noge, dok je drugi voditelj zaključio kako je voditeljica itekako vješto koristila i “govor tijela”, piše The Independent.


- Skinula je nekoliko kilograma, utegnula se u malu crnu haljinu i raspustila kosu, a kako bi si vizualno produžila noge, obula je par Louboutin štikli s petom od 12 centimetara – i sam dizajner Christian Louboutin svojedobno je rekao da takve cipele moraju izgledati dobro na goloj ženi jer joj daju tu uzvišenu dozu seksualnosti - rekao je Solovjev.


On je konstatirao i da je voditeljica “neprestano dodirivala kosu i oblizivala usne pokazujući jezik”.


- Sve su to vrlo seksualne geste - rekao je Solovjev.


Kako piše The Independent, kontroverza je dobila i bizaran zaokret, a ruski mediji pojačali su seksističke napade na Gamble, tvrdeći da je njen intervju s Putinom dio američke misije “specijalnih operacija”.


Ovo dolazi nakon otkrića u nedavnoj knjizi bivše direktorice komunikacija Bijele kuće Stephanie Grisham da je Putin na sastancima s Donaldom Trumpom birao privlačne prevoditeljice kako bi pokušao odvratiti pažnju predsjednika.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još