AFERI NIJE KRAJ, CURE NOVI DETALJI

Gradonačelnika Prijedora u povijest poslala žena koju nije htio zaposliti, ali joj je slao ljubavne poruke?!

Hronika10.10.21, 18:47h

Gradonačelnika Prijedora u povijest poslala žena koju nije htio zaposliti, ali joj je slao ljubavne poruke?!
Aktivisti SDS-a su „ljutnju“ žene, kojoj je Pavlović slao fotografije, iskoristili za politički obračun, koji je, sad već bivši, gradonačelnika Prijedora poslao u povijest

 

 

 

Skandalozne fotografije koštale su dojučerašnjeg gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića (40) fotelje i izazvale do sada jedinstven skandal u RS-u, zbog kojeg je lider SNSD-a Milorad Dodik tražio ostavku svog funkcionera.


Do sada su u strankama žmirili na afere svojih funkcionera i po starom dobrom običaju štuke čekali da se čudo za tri dana smiri, piše Srpskainfo.


Međutim, ovo čudo je nakon tri dana, zbog zahtjeva predsjednika SNSD Milorada Dodika, dovelo do ostavke Pavlovića. Sadržaj fotografija je toliko šokantan za sve, pa i za one koji Pavlovića dobro poznaju, da ni SNSD nije mogao stati iza svog gradonačelnika.


Na njima Pavlović, u više različitih zahoda, leži na podu pored wc školjke u koju je povraćao ili povraća pored puta, ima puna usta tableta ili je gol. Sve fotografije nastale su kao selfi. Pavlović ih je navodno slao jednoj Prijedorčanki, uz poruke ljubavnog sadržaja.


Prvo su na portalima i društvenim mrežama podijeljene fotografije Pavlovića, u alkoholiziranom stanju i s tabletama u ustima. Potom je aktivist SDS-a Marko Munjiza iz Prijedora, na svom Facebook profilu u ponedjeljak najavio da će naredni dan objaviti dokaze da se Pavlović htio ubiti. Tako je Munjiza i učinio.


Ono što je u utorak objavio nije bilo lako opravdati. Osim fotografija koje su već viđene, na kojim Pavlović ima puna usta tableta ili leži pored wc-a, obajavljene su i fotografije na kojima sebi na stomaku drži nož. U javnost su dospjeli i razni "screenshootovi" dopisivanja. U porukama, koje je navodno slao ženskoj osobi, najavljivao je samoubojstvo, iznosio najcrnje misli, poput vješanja. Facebook je ubrzo uklonuo ove fotografije zbog uznemirujućeg sadržaja.


Prema saznanjima, postoji čak više od 1.000 Pavlovićevih fotografija s neprimjerenim sadržajem i oko 2.000 poruka. Postoje tvrdnje da najgore od njih nisu ni objavljene.


Aktivisti SDS-a su „ljutnju“ žene, kojoj je Pavlović slao fotografije, iskoristili za politički obračun, koji je, sad već bivši, gradonačelnika Prijedora poslao u povijest.


Prema neslužbenim informacijama, ona je odlučila da sve fotografije i prepiske sa Pavlovićem ustupi aktivistima SDS-a, jer joj navodno Pavlović nije omogućio stalno zaposlenje u jednoj obrazovnoj ustanovi.


Oni su sve objavili i tada je afera, kakvu ne pamti RS, dosegla vrhunac.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još