Poznata pjevačica na Instagramu

'Reagirala sam kao mama, a ne kao dama': Oglasila se Severina nakon curenja poruka koje je slala direktorici škole

Showbizz06.10.21, 10:49h

'Reagirala sam kao mama, a ne kao dama': Oglasila se Severina nakon curenja poruka koje je slala direktorici škole
Severina je nakon što su njene poruke upućene direktorici Klingor objavljene u medijima, dala izjavu za Index

 

Nakon što su u medijima objavljene poruke koje je Severina poslala Ljiljani Klinger, direktorici škole koju pohađa njen sin Aleksandar, a u kojima ju je nazvala starom, šepavom babom te joj poručila da bi je zadavila rukama, pjevačica se oglasila na svom Instagramu.

 

Naime, Severina na toj društvenoj mreži nije komentirala spomenutu situaciju već je objavila niz fotografija s koncerta koji je održala tokom vikenda u Švicarskoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

"Toliko sam sretna što je u publici bila nova generacija, koja se možda kroz pjesme uči našem jeziku. Došli su čak i Švicarci, koji sigurno ne znaju niti jednu pjesmu, ali nemaju gdje izaći u Zürichu", našalila se pjevačica ispod objave, no brojni pratitelji u komentarima su joj pisali poruke podrške.

 

"Kaže moja mater: 'To Seve, udavi ih sve.' Mislim, ne u klubu, nego vezano za ovo drugo", "Samo naprijed, jedna od rijetkih koja se bori", "Samo ću reći da si bila još i fina", "Svaka čast, imaš moju ogromnu podršku", samo su neki od komentara.

 

Podsjećamo, Severina je nakon što su njene poruke upućene direktorici Klingor objavljene u medijima, dala izjavu za Index.

 

"Da, reagirala sam kao mama, a ne kao dama. Sada, kada se koruptivna mreža krenula rasplitati, ili barem ja tako vjerujem, Ljiljana Klinger se pokušava prikazati kao žrtva, a zapravo želi ubiti glasnika korupcije", kazala je Severina između ostalog.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!