Foto/ Zna li Dodik?

Vasković objavio šokantne fotografije: Na čemu je SNSD-ov gradonačelnik Prijedora?

Front04.10.21, 10:58h

Vasković objavio šokantne fotografije: Na čemu je SNSD-ov gradonačelnik Prijedora?
Očigledno je da je Pavlović ovisnik koji se drogira tabletama, možda i još nekim drugim narkoticima, osoba sa posebnim potrebama koja ne može da vodi računa o sebi a ne o Prijedoru, jednom od tri najveća grada Republike Srpske, piše Vukanović

 

Novinar Slobodan Vasković objavio je šokantne fotografije. Na fotografijama je, navodno, Dalibor Pavlović, gradonačelnik Prijedora, piše Vasković na svom blogu. 

 

​Nakon što je Vasković objavio fotografije, oglasio se i narodni poslanik u NSRS-u Nebojša Vukanović:

 

"Šokantne su fotografije gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića, inače visokog funkcionera SNSD-a, koje je na svom blogu objavio novinar Slobodan Vasković, a na kojima se vidi kako se Pavlović drogira tabletama, povraća i spava pored wc šolje, koju je novinar nazvao njegovim prirodnim staništem.

 

Očigledno je da je Pavlović ovisnik koji se drogira tabletama, možda i još nekim  drugim narkoticima, osoba sa posebnim potrebama koja ne može da vodi računa o sebi a ne o Prijedoru, jednom od tri najveća grada Republike Srpske.

 

Šteta što nedavno, prilikom uzimanja uzoraka kiseonika iz prijedorske bolnice, nisu uzeti uzorci krvi i gradonačelnika Prijedora, da bi se utvrdilo da li je na ekstaziju, spidu, LSD-iju, kokanu, heroinu ili marihuani, jer bi to pomoglo njegovo liječenje i odvikavanje od teških droga", naveo je Vukanović na svom blogu između ostalog te poručio:

 

"Ukoliko danas ne podnese ostavku, Pavlovića odmah, u toku ove sedmice, Skupština grada Prijedora treba smijeniti, opozvati i smjestiti u neku specijalističku Ustanovu za odvikavanje i liječenje bolesti zavisnosti, jer on ne može da vodi računa o sebi a ne gradu na čijem se čelu nažalost nalazi".

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još