nikšić o dodikovim istupima

Kako bi spasio svoje kriminalom stečeno 'carstvo' i pobjegao od pravosuđa, jer na vlasti teško može opstati, priča o otcjepljenju!

Front26.09.21, 11:23h

Kako bi spasio svoje kriminalom stečeno 'carstvo' i pobjegao od pravosuđa, jer na vlasti teško može opstati, priča o otcjepljenju!
Iako smo već navikli da je to tako uvijek kada se bliže izbori, izgleda da je i on postao svjestan kako se bliži kraj njegove tiranije - napisao je Nikšić

 

Lider SDP BiH Nermin Nikšić oglasio se danas putem društvenih mreža povodom posljednjih istupa Milorada Dodika, predsjednika SNSD-a. 

 

"Nevjerovatna je količina bijesa, mržnje, šovinizma koju ovih dana iskazuje Milorad Dodik. Takve gluposti predstavljaju njegov osnovni predizborni alat za zaluđivanje masa. Iako smo već navikli da je to tako uvijek kada se bliže izbori, izgleda da je i on postao svjestan kako se bliži kraj njegove tiranije. Zato je odlučio, kako bi spasio svoje kriminalom stečeno “carstvo” i pobjegao od odgovornosti pred pravosuđem, jer na vlasti teško može opstati, da pokrene priču o otcjepljenju."- napisao je Nikšić na Facebook stranici.

 

Ostatak komentara pronađite u nastavku.

 

 

(DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 44

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još